Ani ona, ani současná přítelkyně, herečka Barbora Petrová, však nedorazily. „Přítelkyně Barbora se mnou nechtěla jít, ještě se na to necítí,“ přiznal Blesku Šťastný. Právě Barbora Petrová pro něj byla velkou oporou ve chvíli, kdy řešil rozchod s manželkou Lenkou.

Odchod ženy herce velmi zasáhl. Mluvit o něm, stejně jako o svém životě, se zdráhal. „Když jsem dostal nabídku sepsat knihu, bál jsem se. Od paní Besserové jsem dostával pořád nějaké otázky na tělo a říkal si, že přeci nemůžu prásknout vše,“ přiznal Šťastný Blesku.

Fotogalerie
3 fotografie

„I teď jsem z toho trochu rozpačitý. Každý může vytrhnout část mých slov a změnit kontext,“ postěžoval si Šťastný, kterého mrzí, že se ještě před křtem své knihy o sobě dočetl, že byl týrané dítě.

„Měl jsem ideální dětství, tátu jsem miloval a on miloval mě. Já i můj syn neseme hrdě jeho jméno. Když mi dnes volala zoufalá maminka, co to o tátovi, který už nežije, říkám, bylo mi hrozně,“ přiznal Šťastný. „Hned jí tu knížku vezu, aby si ji celou přečetla a pochopila,“ dodal herec.