Přesně o půlnoci totiž končí SMS hlasování. Pročtěte si příběhy čtenářů a důvody proč právě oni mají dostat Bleskové šrotovné! Připojte svůj hlas ke stovkám dalších a vyberte nejoriginálnější příspěvek! Pořadí na čelních místech je velmi těsné a každý bod může rozhodnout, kdo se do vítězné pětice dostane. Jde o 35 tisíc na nový vůz!

Který z důvodů se líbí nejvíc vám? Všech 25 finalistů najdete zde a můžete hlasovat!

Tito zatím vedou
1. Václav Šilháček z Prahy zatím jezdí 18 let starým passatem. „Jsem důchodce a potřebuji mladou milenku aby tolik nežrala,“ uvádí svůj důvod žádosti o šrotovné od Blesku.

2. Další Pražák Jan Friml svůj důvod zveršoval: „Boží Blesk je bleskový, naše soudy pomalý, nabořil mě Bělorus a zrušil můj první vůz! Bicí vozím tramvají a věřím, že Blesk to napraví.“

3. Těsně za první dvojicí se drží Pavel Cihlář ze Stříbra a prý myslí na nás všechny: „Já nic nepotřebuji, já jsem zdráv a to je štěstí. Ale okolo mne jsou nemocní a často potřebují rychlý a bezpečný odvoz. Chci jej pro nás, pro VŠECHNY.“

4. Milan Chytra z Ondřejova má také básnickou duši: „Rád využiji vaši dobrotu a pošlu miláčka do šrotu. Pětadvacet je sic krásný věk a člověk by v něm leccos sved, ale u auta čtvrt století? Je ojeté, asi poletí. Už se nad ním stáhly mraky, na silnici nesmí vraky. Překonám i chvíle stesku – se šrotovným a podporou Blesku.

5.
David Kročil z Karviné má prostý důvod, proč potřebuje šrotovné: „Abych přežil. Přidávám žolíka, ukažte, že jste jedničky. P. S.: Blesk čtu každý den od jeho vydání!“.
O vítězi můžete rozhodnout až do dnešní půlnoci!