Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Škola skateboardingu v ABC

Škola skateboardingu
Škola skateboardingu  (Autor: ABC)
Autor: ABC - 
11. května 2009
19:27

Ke každému ABC patří dárek, ale u ABC č. 10 najdete dárek unikátní: jedinou školu skateboardingu na DVD. Exkluzivně pro ábíčko ji natočil jeden z nejlepších českých jezdců Tomáš Vintr (27) a ostřílený skateový kameraman a fotograf David Chvátal (28).

S nápadem natočit školu skateboardingu na DVD přišel jezdec Tomáš Vintr. „Když mi Martin Černík řekl, že pro ABC dělal školu snowboardu, hned mi blesklo hlavou: Právě tohle by opravdu mohlo nakopnout českou skateboardovou scénu,“ osvětluje Tomáš Vintr vznik DVD a jedním dechem dodává, že jeho snem je, aby se skateboarding stal alternativou ke sportům, jako jsou fotbal nebo hokej.

 

Skateboardová škola ABC Skateboardová škola ABC | ABC

Co najdete na DVD?

 

Tomáš Vintr - Skateboardová škola ABC je unikátní projekt. DVD nabízí přehledný kurz základních triků ve čtyřech disciplínách skateboardingu: street, skaterpark, bowl a vertikální rampa. Všechny triky Tomáš Vintr názorně předvádí a vysvětluje. V bonusové sekci zase najdete šikovný manuál k sestavení skateboardu nebo skateová videa s nejlepšími českými jezdci.

Skateboardová škola ABC Skateboardová škola ABC | ABC

Den skateboardingu pro děti i dospělé

Každý důležitý počin se musí řádně pokřtít a ABC škola skateboardingu nebude výjimkou. Její křest proběhne v sobotu 23. května 2009 na akci ABC den skateboardingu, která začne v 13.00 ve Sportovním areálu Gutovka v Praze 10-Strašnicích. Kromě zmiňovaného křtu si návštěvníci užijí exhibici a autogramiádu Tomáše Vintra. Při volných jízdách bude návštěvníkům radit a nakonec chystáme závod o věcné ceny, kterého se mohou zúčastnit všichni jezdci do 15 let.

 

Skateboardová škola ABC Skateboardová škola ABC | ABC

 

V ABC číslo 10 najdete kromě DVD Tomáš Vintr – ABC škola skateboardingu i rozhovor s jeho autory, novou rubriku Skatepark a pozvánku na Den Skateboardingu s ABC. Podrobné informace a program najdete na i na www.iabc.cz. ABC č. 10 vychází 26. května 2009.

Skateboardová škola ABC Skateboardová škola ABC | ABC

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi