Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exmanželé se rádi setkali i po krvavém dramatu

Lorena a John se po letech potkali ve studiu a vzpomínali na staré časy
Lorena a John se po letech potkali ve studiu a vzpomínali na staré časy  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, han, kol - 
12. května 2009
05:11

Je tomu 16 let, co se Lorena Gallo (39) a její někdejší manžel John Bobbit (42) stali slavnými. Aby taky ne! Lorena v záchvatu zuřivosti uřízla Johnovi penis. Ten mu úspěšně přišili zpět. Nyní se v televizní show Insider po letech potkali...

Všechno začalo 23. června 1993, kdy Lorena uřízla víc než polovinu Johnovy pýchy. Ten usnul poté, co se opilý vrátil z flámu a svou ženu údajně znásilnil. Ona penis vyhodila z auta na poli, kde ho lékaři našli a přišili zpět. Vášně už dávno vyšuměly a střetnutí bylo nyní přímo přátelské.

„Na Valentýna mi stále posílá vzkazy nebo růže,“ přiznala Lorena. „Možná si myslí, že jsme stále svoji.“ Pár se před kamerami vrátil i k temným stránkám svého manželství. John vzpomínal na paniku, která ho zachvátila po probuzení.
„Skoro jsem vykrvácel. Byla to nejhroznější věc, kterou jsem zažil,“ řekl. Lorena k tomu dodala: „Pamatuji si jen na to, že jsem řídila s uříznutým penisem v ruce. V druhé jsem držela nůž. Ani jsem nevěděla, jak jsem se tam dostala. Zřejmě jsem ho musela někde vyhodit. Nemohla jsem točit volantem, tak jsem se té věci zbavila,“ řekla.

Incident měl soudní dohru. Johna nakonec osvobodili z obvinění ze znásilnění. Do vězení nešla ani Lorena, protože jednala v záchvatu nepříčetnosti. Nyní provozuje internetovou stránku, která poskytuje pomoc obětem domácího násilí. A John Bobbit, respektive jeho přišitý penis, si zahrál už ve dvou pornofilmech.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi