Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílení manželé zastřelili chlapce (+7): Prý jim vniknul na pozemek

Autor: INT, šim - 
10. května 2009
13:41

Manželé Muhsovi čelí obvinění z vraždy druhého stupně s přitěžujícími okolnostmi. Ve čtvrtek střelbou zabili sedmiletého chlapce, který údajně vstoupil na jejich pozemek během procházky se svým otcem a sestrou.

Zastřelený Donald Coffey Jr., jeho pětiletá sestra, jejich otec a společný rodinný přítel byla na výletě přibližně 65 km od Houstonu. Když zastavili, aby děti mohly jít na záchod, manželé Muhsovi po nich začali střílet. Údajně si mysleli, že jim někdo vniknul na pozemek.

Rodina zastavila na polní cestě lemované stromy a keři. Lidé do těchto míst prý často chodí na procházky. Mushovi, aby varovali nezvané hosty, si před dům vyvěsili ceduli s nápisem: Střílíme po těch, kteří nám nedovoleně vstoupí na pozemek. Ty, co přežijí, dorazíme! A budeme se usmívat.

Každý z manželů vystřelil prý jen jedenkrát. Sheila Muhsová po úspěšném zásahu chlapce zavolala záchranku, které do telefonu řekla: „Bourají nám tu protipovodňovou hráz, tak jsem je zastřelila,“ řekl dispečer ze záchranky. Místní úředník ale oznámil, že hráz patří oblastním úřadům a ne soukromým majitelům. Šerif doplnil, že nic nenaznačuje tomu, že by manžele někdo ohrožoval.

K incidentu došlo ve čtvrtek, chlapec na následky střelného zranění hlavy zemřel v sobotu v nemocnici. Jeho otec byl zasažen do pravého ramene, pětiletá holčička má zraněný loket. Rodinný přítel, který byl s nim na výletě, je ve vážném stavu v nemocnici se zraněním hlavy.
Manželé Muhsovi (oba 45) jsou vyšetřováni na svobodě. Byli propuštěni na kauci 50 tisíc dolarů.

whoossain ( 12. května 2009 07:21 )

Typický americký buráci. Starej má doma ve skříni ještě kosým z prostěradla. Flusnout jim jednu do týla, ať seten xindl netrápí....

evvi ( 11. května 2009 01:11 )

BU BU BU ADOLFKU ! Hmm, ja to vedela! Strachy sis pocural kalhoty. No pockej az prijde mama, zase dostanes nazadek. PS: Lidi, vzdyt je to slaboch a posera !!!

mudafuka ( 11. května 2009 00:05 )

Adolf za to nemůže. Jeho rodiče totiž vypadali nějak podobně jako ti dva na fotce, takže si dovede představit, jaký peklo asi musel malej Adolfek zakoušet ve škole od spolužáků kvůli svýmu vzhledu a postižení...

jaro26 ( 10. května 2009 19:24 )

tak by to bylo take O.K. ?????????? Nemam slov mozna jsi mentalne postizeny, nebo uplny magor bez mozku !!! nech se vysetrit.... nebo se vrat spatky ne strom.. si MAGOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mouse ( 10. května 2009 16:38 )

kabrňáci

Zobrazit celou diskusi