Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nemocný exministr Baudyš: Navštěvuje ho manželka i milenka

Pavla Bradáčová
 (Autor: Pavla Bradáčová)
Autor: bel - 
10. května 2009
06:22

Lidovecký exministr Antonín Baudyš (63), který prodělal operaci mozkového nádoru, má milenku. O 23 let mladší astroložka Pavla Bradáčová ho pravidelně navštěvuje v nemocnici, kde se také setkává s Baudyšovou ženou Zuzanou…

Exministr se k Bradáčové, k níž ho asi přivedla láska ke hvězdám, odstěhoval před třemi měsíci. To když se nevěra provalila. Bradáčová ho navštěvuje v nemocnici, kde se setkává se Zuzanou Baudyšovou (61).



„Setkání probíhá úplně normálně. Všechny nás to hrozně zasáhlo,“ řekla Blesku Bradáčová, která byla ochotna bavit se jen o Baudyšově stavu.

Obě Baudyšovy ženy chtějí, aby se exministr rychle uzdravil. Podle deníku Aha! ale po návratu z nemocnice může dojít na rozvod.

tendertouch ( 10. května 2009 19:02 )

To se dá už nazvat legalizace pedofilie. O stolik starší chlap a o tolik mladší žena, mohla by být jeho dcerou. Proto pedofilie narůstá. Protože ženská nenechá své děti zprznit. Chlap to udělá a naopak i ve stáří ho to stále vzrušuje.

hani ( 10. května 2009 18:49 )

Maji problemy se zdravi a maly Nikolas taky. Protoze Bem moc zavidi Topolu a chce znicit jejich. Bezna vec v polityce. Spatne kdy trpet pribuzne. Pani Talmanova takova hodna zena a manzela nema. Jenom pritel. Ma dobrou prace a penize.

bobina ( 10. května 2009 15:15 )

Manželka si tak ponechá výsadu manželky a dědičky,a může si od "taťky" odpočinout a milenka ať si užíje starého prďolína nežli skape! Já bych to tak udělala. Docela chápu Topolánkovou,že se do rozvodu nehrne,užívá si s jiným a bude mít jako manželka i majetek! Talmanka má tak na krku poděsa,kterého si moc neužije a smetánku slízne jiná!

adolf1961 ( 10. května 2009 15:11 )

Obe pindy ho chteji jen a jen obrat o prachy....

hani ( 10. května 2009 12:36 )

Ne boji se pan ze muze zemrit nahle? Nador to jsou spatne. Vite ze nadory moc lehce udelat umele! Ano, rakovina jsou genetycka infekce. Mate profesora Vomelu v Brne, ktery nakazi vas jakekoliv nevylecitelne nemoce. To jsou genetycka zbran jeste od Hitlera, Stalina a americanu. Ne muze to byt pomsta jiji manzelky? Bezna vec. Miroslav Macek muze zmenit DNA kod, aby ne platit vyzivne na dite. A podivejte co udelali z J.Paroubka - zaba z sexy mozkem prase. Hned ceka vytouzene dite od manzelky, ktera jiji otravovala genetyckym jedem. KLASS! Co dela vasi specpolicie? Cha-cha-cha - ma penize. Takovy klasny biznes. Hracky a ne prace. Proc Topolu tak ne libi StB? Protoze mohou neco pro to vedet. Proto vam tak ne libi rusy. Boji Evropa ze nekdo poveda pro to. Rusy ne shori. A ot vy mate obchody plne psychotropnym genetyckym jidlem. A plne nemocnice. Kdo hori a cym jsou velka otazka. Myslim ze za rok i rusy i ukrajince povedaji co to jsou genetycka zbran a jak jeji pouzyva Evropa hned. Jakymy blbcamy budou vasi doktori a paroubky. Zdravi mate jenom jedne a myslim ne chcete byt prase-paroubky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa