Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trabantistka Petra byla ještě před rokem Petr

Autor: Jitka Žigová - 
10. května 2009
19:43

Šok zažili účastníci letošního prvního setkání trabantistů v Jinolicích na Jičínsku. Jejich kamarád a účastník srazů Petr Štefl (34) ze Slaného totiž celý rok nejen pracoval na úpravách svého vozítka, ale hlavně na změně svého pohlaví. Prostě loni z Jinolic odejel Petr Štefl a nyní tam přijela Petra Šteflů.

S novými ženskými tvary, nalíčený a oblečený do přiléhavého trika a minisukně se po vystoupení z vozu bývalý Petr představil nově jako Petra Šteflů a jeho bratr Martin jen hlesl: „Teď mám sestru!“



Jinak oba sourozenci už jako malí jezdili jen trabanty a zůstali jim věrní. „Tenhle můj ale jezdí mnohem rychleji a hlavně nesmrdí, protože místo klasického dvoutaktního má motor čtyřtaktní,“ řekla o svém žlutém autíčku novopečená žena Petra.

Nynější Petra Štefl ů odmalička cítila, že něco není v pořádku. „V 17 letech jsem se začala, samozřejmě jako muž, oblékat do ženských šatů a bylo to lepší. Tragédií byla ovšem vojna, to bylo utrpení,“ řekla Petra Nedělnímu Blesku.

Před 15 lety poznal Petr svou ženu. Vzali se, mají spolu 2 děti. Manželka ovšem, na rozdíl od dětí, přeměnu Petra v Petru neunesla a požádala o rozvod.

EXKLUZIVNÍ ZPOVĚĎ

O přeměně Petra v Petru se více dočtete v pondělním Blesku

bara ( 10. května 2009 22:44 )

pomalu kažý člověk je s něčím u sebe nespokojenej, nebo se mu nesplnily všechny sny, nebo touží po něčem jiným, třeba my ženy nejsme rádi, když nemáme sílu, nebo jsme mrňavý a musíme abychom dosáhly tam, kam vysokej mužskej zběžně, vylézat na židli, mnohá z nás co by za to dala, kdyby měla sílu jako mužskej, když , nebo úpři volbě povolání, či sportu...atd. atd. Ale hned na sobě tak razantně něco měnit?? Vždyť stejně nemá ženský pas, nohy jsou svalnaté, rue taky a jako kluk byl rozhodně hezčí. je to taková zrmšená ženská - ani její vagína nemůže být pěkná...

monca1 ( 10. května 2009 22:39 )

úplně jsem na tebe zapomněla, takže to máš za sebou, nádhera. Upřímně ti závidím. Držím palečky, ať se ti v novém životě mocinky daří a jsi hlavně šťastná.

djaba ( 10. května 2009 21:17 )

No a teď vypadá bezpohlavně ,ani teplej ,ani lesba .

parecek11 ( 10. května 2009 11:42 )

Vypadá krásně Doufám, že je spokonená a moc jí fandim

drobek ( 10. května 2009 10:04 )

figura dobrá,ale kukuč je mužský.

Zobrazit celou diskusi