Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Policejní mejdan: Langer se loučil s věrnými

Autor: map, kb, pes - 
6. května 2009
22:10

VIDEO: Ve velkém stylu, jak je jeho zvykem, se ve středu večer s vládní funkcí loučil ministr vnitra Ivan Langer. Do policejního sportovního klubu v Praze Strašnicích si pozval všechny, které »to s ním bavilo«. Přišli hasiči, policisté i celebrity jako Aleš Brichta nebo Helena Zeťová.

Stejně se Langer bude muset loučit s životem prominenta, kterému hladkou cestu razí majáček na autě. Prožil s ním jedenáct let, od roku 1998 jako místopředseda sněmovny a poslední více než dva roky jako ministr vnitra. To mu k majáčku přibyla ještě ochranka. Až v pátek vláda skončí, bude mít Langer ještě tři měsíce na to, aby se s výhodami rozloučil.

331272:gallery:true:true

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

smudla10 ( 7. května 2009 11:56 )

Souhlasím, nechtěný mejdan měly s Langrem celé Strašnice. I my jsme po 230 hodině volali městským strážníkům a taky jsme se nedočkali žádné pomoci. Co taky ten chudák měšťák má proti vnitru, Langrovi a policii ČR dělat. Tak akorát zvedal telefony stěžujících si občanů, omlouval se za kolegy a říkal, že snad budou mít na akci rozum, že je všední den a lidé se potřebují vyspat. Jeho víra zůstala pouze vírou. Fakt to bylo dobře vymyšlené, udělat mejdan na otevřené ploše, na kopci, aby to opravdu všichni ale všichni slyšeli. Když my nespíme, tak nebudete spát taky. Ač bydlíme půl hodiny chuze od areálu, slyšeli jsme každé slovo......

drobek ( 7. května 2009 09:47 )

Doma to Íčko nemohl realizovat,páč by to musel zacálovat ze svého.Ze státního krev neteče.

gogo ( 7. května 2009 08:31 )

Za pár měsíců, až většina lidí zapomene kdo to byla parta ODS, se opět po vítězných volbách vrátí ke svém korýtku .... Těste se občané !

alecram ( 6. května 2009 23:48 )

Zdravím všechny v tuto pozdní dobu (23.50), protože bohužel díky mejdanu pana Langra se ve Strašnicích nedá spát. Je vidět, že heslo naší policie "pomáhat a chránit " platí pouze pro vyvolené. Nás , obyčejné občany, ve Strašnicích rozhodně před rozběsněnou ječící kapelou a DJ nikdo neochrání. Noční klid zřejmě panu Langrovi nic neříká. Uvítali bychom, kdyby si tenhle mejdan udělal u sebe doma a nás tady neotravoval, nebo alespoň dodržoval meze slušnosti. On se zřejmě vyspí ve sněmovně, ale my musíme ráno do práce a děti do školy. Přesto, že jsme telefonicky žádali policii o zajištění klidu po 23 hodině, vůbec nikdo nereagoval. Kdo taky, když všichni policajti jsou na mejdanu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa