Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pes zaútočil na dítě (4)

Aki, kategorie Nejlegračnější
Aki, kategorie Nejlegračnější  (Autor: ilustrační foto)
Autor: zb, pes - 
6. května 2009
21:21

Na dítě (4) zaútočil veliký pes. Kříženec dobrmana a německého ovčáka prokousl chlapečkovi tvář před ubytovnou v Lubech na Klatovsku. Zraněné dítě skončilo na chirurgii v klatovské nemocnice.

„Chlapec měl na obličeji dvě tržné, zhruba centimetrové rány,“ uvedla Lenka Ptáčková z plzeňské záchranky. Otec dítěte uvedl, že oba jeho synové si se psem často hráli. Mladší syn dokonce na něm jezdil jako na koni. Teď ale pes najednou zaútočil a klučinovi zranil tvář. Pes patří muži, který na ubytovně bydlí.

cailin ( 6. května 2009 22:11 )

Jako první na toto téma musím kriticky reagovat na benevolenci otce dítěte, který ho nechá vozit na psím hřbetě. Nemůže vědět jakou pes má reakci a že se také asi bránil bohužel po svém. Je to smutné, ale na vině je otec a ne pes ani děti. Jako každý tvor, který má trpělivost do té doby než mu dojde, tak i pes reaguje po svém. Je na člověku jak nechá dojít daleko přístup dítěte, které nezná reakci , jakou bude pes mít na bolest. Nechci se zastávat ani psa ani dětí, ale jak se nám asi bude zamlouvat, když nám bude někdo skákat po zádech a držet se uší.A to jsme lidi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání