Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tržnice Sapa v Libuši: Vyrostly tu haly načerno

Požár velkoskladu SAPA v Praze - Písnici
Požár velkoskladu SAPA v Praze - Písnici  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: pad, ČTK - 
5. května 2009
22:04

Ani více než půl roku po velkém požáru nekončí potíže s tržnicí Sapa v Praze-Libuši. V jejím blízkém okolí vyrostlo podle Stavebního úřadu pro Prahu 4 několik nepovolených hal.

Údajně je využívají vietnamští obchodníci. Celníci podle vedoucí stavebního úřadu Praha 4 Ivany Jakoubkové varovali stavební úřad, ať z bezpečnostních důvodů objekty nekontrolují bez policejní asistence. Mají prý podezření na páchání závažné trestné činnosti spojené se zbraněmi a drogami.

miroslav ( 6. května 2009 01:44 )

Dobrý den .Hnus,hnus ,musím zvolat hnus !Pan Marcel Winter je hlavní problém ! On je vlastizrádce !On je příčina tohoto problému .Miro

siroky11 ( 6. května 2009 00:40 )

Plně souhlasím. Na takovéto zhovadilosti "modráci" nemají čas. Ale nakonec vždyť Praha volí ODS, tak ať se tam menšiny rozrůstají.

zdepa ( 5. května 2009 23:12 )

Nevadí jim skutečně nelegální vietnamská rozpínavost na území městské části? Pokud ne, pak bezpochyby berou úplatky, jak je tomu v Karlových Varech od Rusů. Dovolili by takové stavební aktivity českým podnikatelům? Nevytvářejí tak precendenty pro další případy? A co lenoši na magistrátu? Také je jim to fuk? Bylo by na čase zlikvidovat všechny modré úředníky v Praze. Jde o největší sebranku po r.89.

Zobrazit celou diskusi