„Moje problémy s imunitou jsou bohužel dlouhodobějšího rázu,“ přiznala už před časem Munzarová. Lékaři se rozhodli její imunitu znovu vybudovat pomocí agresivní léčby prostřednictvím kortikoidů.

Fotogalerie
1 fotografie

Taková kůra ale představuje pro organismus extrémní zátěž. V kombinaci s vražedným natáčecím tempem Ordinace to tak vytvořilo málem smrtící koktejl, který skončil u Munzarové srdeční slabostí přímo při natáčení.

„U Báry bohužel nejde o nějaké dočasné zdravotní problémy, ale o v podstatě setrvalý stav, který teď vykulminoval. Kvůli jejímu zdraví se už musí přepisovat scénář, mění se natáčecí plán a je s tím spousta dalších komplikací,“ smutně přiznává člen štábu.

I kvůli tomu se začíná na Nově mluvit o tom, že Munzarová na konci podzimní řady seriál opustí. To ale zatím nechce nikdo oficiálně potvrdit. „Paní Munzarová bude v Ordinaci dál hrát,“ říká mluvčí seriálu Johanka Brzobohatá.

„Scénář, podle kterého Munzarová na podzim v Ordinaci skončí, už existuje. Vedle jejích trablů se zdravím tomu nahrává i fakt, že podle diváckých průzkumů na ni naši diváci reagují stále více negativně,“ tvrdí náš zdroj.