„Když se vězni na Ruzyni dozvěděli, jaký vzácný spoluvězeň k ním má být přeřazen, tak uspořádali sbírku a pro Kulínského vybrali všechny pornočasopisy, kde jsou lolitky – tedy mladé holky. Když pak Bohouš přišel, už na něj čekal pěkný štos časopisů,“ popsal Blesk.cz jeden z bývalých spoluvězňů sbormistra Kulínského.

Fotogalerie
4 fotografie

„Bohouš se u většiny vězňů těší velké oblibě. Nejen kvůli své přátelské povaze, ale také proto, že mu všichni chlapi vlastně závidí a fandí mu. Všechny ty holky s ním přece spaly dobrovolně, nikoho neznásilňoval, takže je pro spoustu chlapů vlastně hrdina,“ popisuje atmosféru bývalý trestanec. Kulínský se tak ve vězení rozhodně nenudí.

„Pěvecký sbor jsem založil na Pankráci a založím ho i na Ruzyni,“ plánuje bývalý šéf Bambini di Praga. Vedle toho se také trochu chystá na oslavu životního jubilea.

„Bohužel nás k němu na jeho padesátiny, které teď má, nechtějí pustit. Takže to bude muset oslavit sám. Pošleme mu jen nějaký balíček,“ smutně přiznala Blanka Kulínská, matka možná nejslavnějšího vězně Česka. Kulínský si na Ruzyni odpykává pět a půl roku za zneužívání nezletilých sboristek.