Nemůžu si najít holku a tloustnu

Karel (23): Zdravíčko, doktore. Štve mě, je si tak nějak pořád nemůžu najít holku. Je mi 19 let, dost holek už mi řeklo, že by mě chtěly, ale proč jsou všechny tak škaredý? Je mi z toho na nic, přibral jsem, chtěl bych nějakou čím dřív tím líp, ty prochlastané noci s kamarádama mě už unavujou.

Doktor Zvíře: Neustálé pochlastávání a stálá partnerka, to nejde dohromady. To si fakt myslíš, že si najdeš přítelkyni nad utopencem a pivem v zakouřeném pajzlu? To asi těžko. Ošklivé holky chtějí každého, protože si štrejchnou asi tak často, jako jsou do roka Vánoce. Někde jsem četl, že ženy si vždy vybírají partnera, který je o něco atraktivnější, než ony. Takže zase trochu zhubni a budou tě chtít hezčí holky. A rada nakonec: Až si vybereš, nezvi ji na pivo, ale na víno, nebo na drink. Blíží se léto, tak to vidím nadějně na nějakou tu opálenou mršku i pro tebe.

 

Hoch maká jak fretka, ale orgasmus nikde

Víla Amálka (19): Ahoj. Můžeš mi poradit, proč při milování s partnerem nemůžu dosáhnout orgasmu, i když na mě chudák chlapec maká jako fretka? A přitom když si to dělám sama, jsem hotová ze pět minut.

Doktor Zvíře: Co takhle tomu snaživci předvést jako na to? Ukaž mu, jak si to děláš sama, a pak to půjde jako po másle!

 

Jak trénovat, abych vydržel déle?

Marťan (21): Zdravim, doktore. Jsem typ, co chce často se (i každý večer) a víckrát za sebou a mám partnerku, které ti stačí jednou, max. dvakrát za sebou a méně často (2-3 týdně). Přítelkyni je 19 a čekal jsem, že bude víc nadržená a přemýšlím, jak to půjde dál. Můžeš mi poradit, jak se máme přiblížit průměru? Jak trénovat, abych vydržel déle? Děkuji.

Doktor Zvíře: Jestli je slečně 19 nebo 30 nebo 50 je úplně jedno. Ta starší může jít po sexu jako slepice po flusu a mladá udělá svému bobříkovi kulturní program akorát tak novými plavkami. Tady věk nehraje roli, i když si chlap podvědomě myslí, že se chce malá kočička vyřádit na tvrdém kolíku. Zkus to na ní víc s romantikou a možná se dostane do sexuchtivé nálady. Na každou platí něco jiného. A teď k té výdrži: zajdi do sexshopu a popros pani prodavačku o znecitlivující gel. Natři si ho a jízda bude delší. Odpoutej myšlenky od toho, co děláš, případně si navleč dva kondomy najednou. Když nic nepomůže, tak si buď počkáš na „sprej na penis“, který má až 6x oddálit ejakulaci, nebo se odhodlej zajít se svým problémem k doktorovi. Omrkne ti ho ze všech světových stran včetně žaludu, uzdičky, podle toho, co mu dáš před oči. Pak navrhne další postup. Jít k doktorovi není ani hanba, ani to nebolí.