Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brit přišel o život, když se pokoušel oddělit bojující psy

Pitbulteriér
Pitbulteriér  (Autor: AFP)
Autor: ČTK, tez - 
2. května 2009
12:47

Pokus oddělit od sebe dvojici rvoucích se psů stál v pátek večer život muže z britského města Blackpool. Oba psi se obrátili proti němu, a než přišel jejich majitel, těžce ho pokousali. Podle policie ale mohlo být přímou příčinou smrti naražení hlavy při pádu na zem.

Psi, němečtí ovčáci, se rvali na dvorku domu, který jejich majitel vlastnil napůl s mužem, který se stal jejich obětí. Policejní mluvčí řekl, že když se je muž pokusil oddělit, vrhli se na něho a těžce ho pokousali na horní polovině těla.

Pak přiběhl jejich majitel a odtáhl je. "Ale myslíme si, že během útoku a a krátce po něm jednadvacetiletý muž několikrát upadl a možná přitom narazil hlavou na zem," dodal mluvčí.

Přesnou příčinu úmrtí určí pitva. Oba psi byli utraceni.

 

alice333 ( 2. května 2009 18:59 )

Takže, když bude redaktor psát o Land Roveru a dá k tomu fotku Škodovky, tak se nikdo neozve???? Autor je stupidní.

mouse ( 2. května 2009 16:52 )

statistiky tak nežer, kdyby bylo pitbullů stejně jako vlčáků, vyhráli by nelichotivé místo právě ti přátelští pitbullové

alice333 ( 2. května 2009 15:22 )

Nechápu mediální boj proti pitbulteriérům a bulteriérům. Toto je naprosto zavádějící fotografie u článku, kdy vlčák pokousal člověka. Jedná se o záměrné vyvolávání strachu z plemen, která jsou velmi přátelská a které se dnes již díky těmto vlastnostem používají jako terapeutičtí psi. Zatímco podle statistik je nejčastějším plemenem, kerý pokouše člověka právě německý vlčák, jak je to i v tomto případě. Od autora článku a fotohrafie ŽÁDÁM OMLUVU všem majitelům slušně vychovaných pitbulteriérů a bulteriérů!!!!

Zobrazit celou diskusi