Opět se bude masturbovat za zdraví a celosvětový mír a soutěžit v nejdelším sebeukájení i nejvyšším počtu vyvrcholení.

Soutěžící se budou moci přihlásit a začít masturbovat od jedenácti hodin dopoledne a snažit se tak pokořit dosavadní světový rekord devět hodin a 33 minut u mužů a sedm hodin a šest minut u žen. Nesoutěžící návštěvníci budou moci vstoupit do budovy až ve dvě hodiny odpoledne. Platící voyeuři se smějí také přidat už v jedenáct hodin dopoledne, musejí ale uhradit lístek za patnáct dolarů, druhá placená část začíná ve čtyři hodiny odpoledne a lístek na ni stojí už pětadvacet dolarů.

Celá akce bude přístupná také na internetu na adrese Masturbate-a-thon.com, kde budou pro platící uživatele přístupny webkamery.

Od zahájení do konce, ten se předpokládá na devátou hodinu večerní, bude maraton provázet řada doprovodných programů slavných amerických osobností či firem zabývajících se produkcí pornofilmů či výrobou erotických pomůcek.

Maratonu se pravidelně úspěšně účastní i čeští borci. Loni vytvořil sedmadvacetiletý František Klimeš z Prahy na mezinárodním masturbačním maratonu v hlavním městě Dánského království Kodani nový český rekord v délce nepřetržité masturbace. S časem 8 hodin a 5 minut nejenže výrazně překonal „výkon“ Marcela Rimela (na obrázku) na maratonu v Londýně před dvěma lety (6 hodin a 30 minut), ale navíc se umístil na celkovém druhém místě.

Nejlepší masturbant
Autor: Jindřich Mynařík