Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bleskové miliony: Výhry 100 a 30 tisíc!

Autor: Veronika Pukačová - 
28. dubna 2009
04:29

VIDEO: Radost, nadšení a také slzy štěstí v očích! V takové náladě včera do pražské redakce Blesku dorazily další dvě šťastné výherkyně v soutěži Bleskové miliony. Celkem si v pokladně vybraly 130 tisíc korun!

Ani jedna z nich nikdy nic pořádného nevyhrála a do poslední chvíle nevěřily vlastnímu štěstí...

„Přišla jsem kolem půlnoci domů z divadla, celá moje rodina byla na horách ve Francii a jako každý den jsem zkusila vyškrtat herní kartu. A zakřížkovala jsem celé pole! No, nemusím vám říkat, že do rána, kdy jsem si to ověřila telefonicky, jsem skoro nespala,“ smála se majitelka obchodu se zdravotnickými potřebami Jaroslava Kolářová (59) z Tábora.

326605:gallery:true:true

Odnášela si z redakce nádherných sto tisíc, které poputují na opravy rodinného domku, dovolenou a pořádnou oslavu šedesátých narozenin, která ji čeká v září.

Třicetitisícovou částku přebrala Romana Míčková (38) z Vonoklas, která se živí jako pomocná síla v kuchyni. „Hned odtud utíkám na sraz s přítelem Jaroslavem (44) a jdeme se podívat po nějaké pěkné televizi,“ řekla Blesku.

326606:gallery:true:true

Ochuzeny ale nebudou ani její děti Verunka (7) a Daneček (12). „Dcerka už pokukuje po barbínce a kluk miluje lego, tak určitě nepřijdou zkrátka,“ dodala. Veronika Pukačová

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi