Fotogalerie
9 fotografií

Hned od první vypalovačky Steamy Windows z roku 1989 bylo jasné, že tahle dáma, která už minimálně deset let vyhrožuje pěveckým odchodem do důchodu, by "utáhla i vola". Následovala směs notoricky známých hitů od 60. let (River Deep, Mountain High) přes velmi plodné osmdesátky (Private Dancer, We Don't Need Another Hero) až po slavnou bondovku Golden Eye. V závěru oslňující show samozřejmě došlo i na zpěvaččin zřejmě největší hit - The Best.

Mezi 16 tisíci diváky nechyběla řada celebrit. Z Ameriky přiletěla i miliardářka Ivana Trumpová (60), která se prostřednictvím plastických operací a sebevědomých výroků na svou osobu (jsem ráda, že vypadám jako svá dcera) a mladších milenců snaží vrátit zpátky své mládí. Mohla jen tiše závidět o 10 let starší dámě, která takové věci vůbec řešit nemusí!

A co teprve taková Britney Spears! Té je 27 a její "dýchavičná" show, se kterou objíždí USA, se do médií dostává hlavně kvůli zpěvaččiným exscesům. Čtěte zde a zde. Živý zpěv Britney bez všech elektronických pomůcek pak můžete slyšet zde.

Turner se na pódiu nevzdala ani pověstných odvážných modelů. A proč taky, nohy rockové babičky jsou dodnes považovány za jedny z nejhezčích na světě a společnost Lloyd’s je pojistila na několik milionů liber.
Takhle to Tina rozjela také u nás v Praze: