Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nešika Paroubek rozbil skleničky

Paroubek právě nešikovně zavadil o hostesku a skleničky se sektem letí na zem
Paroubek právě nešikovně zavadil o hostesku a skleničky se sektem letí na zem  (Autor: ČTK)
Autor: bel - 
28. dubna 2009
05:00

Vnadná hosteska v oranžovém tričku s nápisem »socdem is sexy« zřejmě rozrušila Jiřího Paroubka natolik, že jí nešikovně drknul do tácu se skleničkami sektu. Sklo letělo na všechny strany.

„Střepy nosí štěstí,“ zachraňoval to hned volební manažer Karel Březina. ČSSD tak včera odstartovala kampaň pro eurovolby, kdy chce v mikrobusech a trucku navštívit 128 měst. Podle Paroubka jsou eurovolby prvním poločasem fiktivního fotbalového zápasu, tou druhou budou volby do sněmovny.

p12n13 ( 28. dubna 2009 11:39 )

Jestli je socdem sexy tak to je mě fakt uplně ukradený, ale ty lidi v socdem sexy rozhodně nejsou z nich mě je spíš na blití, jsou to příšerný ubožáci, který před volbama lidem lezou do zadku a pro zvolení udělají uplně všechno, i se ztrapní hlavně, že tam bodou smrdět dál. Fuj.

ciperka ( 28. dubna 2009 11:14 )

...je asi tak sexy jako Paroubek! Blé

drobek ( 28. dubna 2009 10:05 )

Po čtvrté,páté skleničce by se mu to už nestalo,ruka je pevná,jistá. Proti třesu je třeba začít panákem již ráno,nedopustit pokles hladinky.

bleskomor ( 28. dubna 2009 09:36 )

tomu mag.rovi bych nepodal ani ruku, skoncil bych jako trupík Je to cimbál.. Otázka je cim prastil do toho tácku, když viděl tu kost. Ten blb má odkrvenej mozek stabilně..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa