Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rebelie v rodině: Jana Topolánková randí s Machem

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: kb - 
27. dubna 2009
05:44

Předseda vlády v demisi Mirek Topolánek zřejmě nebude mít jen tak klid. Proti jeho straně se postavil další člen rodiny. Po jeho ženě Pavle, která kandidovala za Politiku 21, rebeluje i dcera Jana (25).

Podle iDnes.cz se nechává vidět na kampaních Strany svobodných občanů (SSO), a to s jejím lídrem Petrem Machem.

Na volební kampaně ji tak asi zřejmě netáhne tolik ani program strany, jíž dosud není členem, ale spíš její předseda Petr Mach (34). S ním mimo jiné trávila i víkend na horách. Jak je jejich vztah vážný, není možné odhadnout. „Nemůžu o soukromí pana předsedy nic říct. Čas spolu tráví. Nyní jsou na horách v Livignu,“ řekla mluvčí SSO Kateřina Kašparová.

Mirek Topolánek radost asi nemá. Mach nedávno vystoupil z ODS a do SSO přetáhl řadu občanských demokratů.

siroky11 ( 27. dubna 2009 11:33 )

Vždyť to vidí dnes a denně, jak se to v parlamentu, ve vládě, mezi sebou przní. Tak proč by měli být samotné? Každý si může spočítat, kolik těchto párů v těchto orgánech vzniklo. Vždyť tam nemají co dělat, tak se tam alespoň "připouštějí" !

jindraa ( 27. dubna 2009 08:08 )

Mas osobni zkusenosti ?

xgeee ( 27. dubna 2009 07:58 )

Jeden čas se s Topolkou týkal i můj kamarád. Prý pořád dávala všem najevo jak je chytrá,ale přitom působila akorát namyšleně a pitomě.Domina,která neuznála ničí názor,jen svůj. Mach působí dost žensky,tak to asi bude fungovat

8976 ( 27. dubna 2009 07:28 )

Zdalipak se uz upekla trafika pro našeho TUPOLÁNKA????????????I když přiznejme si, že kvalit Špidlu nedosahuje, sice je nervní ale už to není valach s gulama ale je to tajtrlík, mel by si přirození máčet v teplé vodě.......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa