A to nebylo všechno. Vrcholem bylo Ivetino prohlášení: „Vše jsem synovi vysvětlila a on Goldu odsoudil.“

Fotogalerie
3 fotografie

Z toho, že se Iveta musí o syna soudit s jeho otcem Ladislavem Štaidlem a chodit k trapným výslechům, viní totiž zpěvačka Goldu. „To je naprostý nesmysl, já to u sociálky nerozpoutala, ale byla to Ivetina dobrá kamarádka ze sousedství, se kterou teď navíc spolupracuje,“ brání se Golda a dodává: „Navíc, i ten soud o Artura je důsledek Ivetina pití a skandálů. Já ji na to upozorňovala.“

Golda prý o Ivetiných excesech s podřezáním žil a otrávením naopak informovala zcela záměrně. „Nechtěla jsem jí ublížit, cílem bylo, aby si Iveta konečně přiznala svoji vinu a neházela své selhání na mne a ostatní! To ona ublížila mně, Arturovi i věrným kamarádům, o které přišla,“ je přesvědčena chůva.

Golda tvrdí, že loajální k Ivetě byla vždycky. „Celá léta nic z jejího soukromí neproniklo,“ rozčiluje se Golda s tím, že se svojí zpovědí opravdu jenom bránila. „To je logické. Já jsem kamarádku nezradila a i když mi Iveta ublížila, nemluvím o ní špatně. Přeji jí aby byla šťastná,“ prohlásila Golda.

Iveta má ale také jasno. „Já se k tomu už vůbec nechci vyjadřovat. Golda mě opustila tak nečekaně, že jsem nevěděla, co si mám najednou v domácnosti počít. Artur, úklid, agenda, vaření…Věděla, že vydělávám každou korunu těžce a nejsem často doma. Počítala jsem s ní,“ říká Bartošová k náhlému odchodu Goldy. „Byl to podraz,“ uzavírá Iveta.