Pokud jste tento týden poctivě sbírali pět kuponů a nechybí vám vystřižená žádost z 18. dubna, pošlete ji vyplněnou do Blesku nejpozději do 30. dubna. Možná získáte od Blesku příspěvek na nové auto a také pomoc se vším, co vás čeká při zbavování se starého vozu! Rozhodovat bude originalita důvodu, proč právě vy máte dostat šrotovné 35 tisíc korun! Samozřejmě musíte splnit i všechny ostatní podmínky akce 'Bleskové šrotovné'.

ŽOLÍK: ŠANCE PRO OPOZDILCE!

Nestihli jste si koupit jedno z vydání Blesku v tomto týdnu? Prošvihli jste nějaký z kuponů, nutných k tomu, abyste se mohli zúčastnit akce 'Bleskové šrotovné'? Blesk vám vychází vstříc a otiskuje speciální ústřižek – 'žolíka'. Pokud vám některý ústřižek unikl, využijte žolíka a nalepte jej na žádost, místo původního ústřižku. Nezapomeňte, že na žádost můžete vylepit pouze jednoho 'žolíka'.


JAK BLESKOVÉ ŠROTOVNÉ MŮŽETE ZÍSKAT PRÁVĚ VY?

1. KROK

A) Odešlete žádost o Bleskové šrotovné.

Blesk: Vyplněný hrací kupon (Žádost o Bleskové šrotovné) zašlete na adresu, která je uvedena na kuponu. Nezapomeňte, že k nám musí dorazit nejpozději 30. 4., musí obsahovat všechny ústřižky, (za chybějící kupon můžete dosadit i žolíka), které minulý týden vycházely a obálka musí být označena výrazným nápisem Bleskové šrotovné.

B) Pokud splníte veškeré podmínky a budete mezi vybranými, máte nárok na Bleskové šrotovné ve výši 35 tisíc.

Blesk: Finalisté budou vybráni dle originálnosti odpovědi na otázku, „Proč potřebuji/chci Bleskové šrotovné,“ která je součástí žádosti. Předvýběr čtenářů připraví redakce Blesku. Ve čtvrtek 7. 5. je otiskneme ve zvláštní příloze a všem čtenářům pak v SMS hlasování necháme vybrat 5 vítězů Bleskového šrotovného!

2. KROK

Na Bleskové šrotovné budou mít vybraní čtenáři nárok až ve chvíli, kdy:

A) Svoje auto, staré nejméně 8 let (v návrhu zákona je 10 let), které vlastní po dobu posledního roku (v návrhu zákona jsou 2 roky), odhlásí z evidence, nechají ekologicky zlikvidovat a předloží o tom potřebné doklady.

Blesk: Blesk vám pomůže se všemi kroky nutnými k odhlášení i ekologické likvidaci vašeho starého vozu.

B) Koupí si nové auto v ceně do 500 000 Kč, které splní emisní limity 160 g CO2 na kilometr a předloží o tom potřebné doklady.

Blesk: Seznam aut, která splňují tento limit Blesk zveřejnil v minulých dnech. Blesk vám pomůže u prodejce vašeho nového auta dojednat pro vás ty nejvýhodnější podmínky a pomůže i s přihlášením nového auta.

3. KROK

Pokud splní tyto podmínky, obdrží Bleskové šrotovné 35 tisíc korun.

Blesk: Bleskové šrotovné vyplatíme pěti čtenářům Blesku v hotovosti (samozřejmě po splnění všech výše zmíněných podmínek).