Jak pro Blesk.cz exkluzivně uvedla chůva Artura Štaidla Golda, život Ivety Bartošové ovládají její muži! (Více zde.) A co víc, manžel Jiří Pomeje teď dokonce řídí i její taneční kroky ve slovenské soutěži Let´s Dance.

Přišel Pomeje s podivnou taneční kreací jen proto, aby se měl ´na co dívat´, nebo je to spíš promyšlený krok manažera, který tak chce zvýšit popularitu své ´svěřenkyně´?

Fotogalerie
2 fotografie

Jiří Pomeje si vzal Ivetu Bartošovou už více než před půl rokem, je tedy možné, že jejich manželská vášeň začíná chladnout a Pomeje se chce ´rozohnit´ tím, že svou Ivetu uvidí v náruči jiného muže a probudí to v něm žárlivost. Mnohem pravděpodobnější je však jiný důvod. Jiří Pomeje chce prostě svou manželku co nejvíce zviditelnit, a tak jí vymyslel kreaci, která ve slovenské taneční soutěži zaručeně zaujme.

Pomeje se jako schopný manažer projevil už tehdy, když Bartošovou svlékl na dovolené v Egyptě a její ňadra se rázem dostala na titulní strany médií. Vášnivá Iveta však byla až druhou v pořadí..

Pomeje totiž během svého prvního manželství svlékl i herečku Michaelu Kuklovou pro sérii erotických snímků Vladimíra Gdovína. A vznikly z toho opravdu žhavé fotky. Před focením totiž třel Kuklové bradavky kostkami ledu!