Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mexičan vyrobil sýr z mateřského mléka!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: INT, jos - 
20. dubna 2009
10:17

Podle mexického umělce Raula Ortegy Ayaly se lidé mohou obejít bez skotu, a přesto si pochutnávat na chutném sýru. Ten se totiž dá vyrábět z jakéhokoli mléka, tedy i lidského.

Server novinky.cz uvádí, že muž dokoce na výstavu do Londýna sýr z mateřského mléka přivezl a nabídl pozvaným gurmánům. 

Mateřské mléko mu věnovala Alejandra Ortiz-Reynos a umělec tak její jméno použil také pro název své exhibice. "Sýr byl vytvořen, aby pomohl prozkoumat naše první setkání s potravou a přitom zdůraznil jeho teritorialitu a hranice,“ napsal k anotaci své výstavy podle serveru novinky.cz Ortega.

A co vy? Ochutnali byste sýr z mateřského mléka? Řekněte nám to v diskuzi!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

bathory ( 20. dubna 2009 22:41 )

Procpak to ten pan nezkusil vyrobit z neceho panskeho? Pry je to zdrave a jako mleko to take vypada. Akorat ze trochu vic huste, ale slo by to. A to by pak mohli byt kraviny pro pany a ani by nemuseli mit ty prisavky na vemena dve ale jen na jedno a tvarove by to bylo i lepsi a vic by to drzelo a panum by to jiste delalo velmi dobre takze by i vice produkovali. Ale ty kraviny jen v lepsim pripade, v tom druhem bych to nazvala voliny. A smazak bych si nedala.

bleskomor ( 20. dubna 2009 11:20 )

A proč ne? Proč by žena měla sloužit jen jako kuchyňský robot, pomalý malotraktor s vysokou spotřebou, kontoeraser nebo erotický hadrák do postele? Když by mi ráno k tomu sejru ještě odstříkla do kafe, k obědu dala kus ***e v šanc jako steak? Umím si představit, že mnoho žen by se začala cítit alespoň trošku užitečná. Prostě platilo by: Žena = přítel člověka

Zobrazit celou diskusi