Filip tvrdí, že se necítí být dospělým, ale na veřejnosti se snaží tvářit suverénně a brát věci s nadhledem. Dokonce by se zdálo, že má mnohem víc rozumu, než kdejaký třicátník!

Filipovy věty o matce dokládají, že s ní prožívá její štěstí i smutky. Dokonce novinářům nedávno prozradil, že maminka má lapálie s neodbytnými nápadníky: „Teď, když je volná, tak chlapi často přinášejí svatební kytky a ptají se, jestli s nima nechce žít, a když pochopí, že nechce, tak se jejich láska změní v nenávist. Jednou jsme už museli volat policii, tak mám strach, aby mámě někdo neublížil.“

Když Filip vypráví o rodičích, tak nikdy nezapomene na svého tátu Petra Kratochvíla. V rozhovoru pro Revue iDNES dokonce prozradil, že spolu řeší i politiku: „S tátou se občas bavím o politice… Chci od něj slyšet, co se kolem děje. Za rok dostanu občanku, a tak je lepší vědět, co si s ní podle zákona můžu dovolit... Nedávno mě hrozně zajímaly americké volby. Začal jsem o nich zjišťovat podrobnosti, na vlastní oči viděl přímý přenos do šesti do rána... Ameriku mám rád, vlastně jsem Američan, mám její občanství,“ pochlubil se Filip.

Fotogalerie
9 fotografií

Vyrovnat se s popularitou je těžké pro každého. Filip není výjimkou. Často je mu předhazováno, že mu máma umetá cestičku, ale on se snaží prosadit sám. Zkouší hrát, dělat dabing a modeling. Uvažuje o režii. Dokonce si objednal, jak prozradila Bílá, sérii fotek u prestižního fotografa celebrit Jakuba Ludvíka!

Máma se ve Filipovi vidí, on ji miluje a stejně tak uznává autoritu svého otce Petra Kratochvíla. A tak to má být v každé rodině. I v té, která není tolik na očích, jako ta Filipova.