Německá zpěvačka během svého sólového vystoupení na frankfurtské diskotéce neudržela své nervy na uzdě. Napadla zde ženu, která dělala doprovod své devítileté dceři. Na Benaissu byl dokonce vydán zatykač. Svědci uvedli, že ženě způsobila vážná zranění.

Fotogalerie
5 fotografií

Horší je však skutečnost, že zpěvačka teď čelí podezření, že nakazila tři muže virem HIV. Od roku 2004 do roku 2006 s nimi prý měla zpěvačka nechráněný sex. Minimálně jeden z nich je také HIV pozitivní a nakazit ho mohla právě ona.

Momentálně je Benaissa ve vyšetřovací vazbě. Pokud jí bude prokázáno, že nebezpečný virus šířila, hrozí jí odnětí svobody od šesti měsíců až do deseti let. V minulosti už Benaissa problémy se zákonem měla. Jako mladistvá byla nějakou dobu závislá na drogách a cizí jí nebyly ani krádeže.


DALŠÍ SLAVNÍ, KTEŘÍ MAJÍ PLETKY SE ZÁKONEM:

Jack Tweed (21) se vrací na tři měsíce do basy!

Jack Tweedy
Autor: čtk, profimedia.cz

Ovdovělý Jack Tweed (21) se nedočká klidu. Poté, co mu zákeřná rakovina vzala před necelým měsícem ženu Jade Goody (+27), přichází další velká rána. Jack bude muset do vězení. A to i přes to, že jeho přátelé tvrdí, že je před psychickým zhroucením.

Jack se již včera obával nejhoršího. Nakonec ho soud poslal za mříže na tři měsíce. Nejvíc se mladý vdovec děsí toho, že když bude ve vězení, tak nebude moci navštěvovat hrob své ženy.

Jack byl na svobodě jen kvůli »domácímu vězení«. V domově své matky v Buckhurst Hillu musel zůstat vždy od sedmi hodin večer, až do sedmé hodiny ranní. Manžel hvězdy reality show Big Brother má problémy se zákonem, protože napadl taxikáře golfovou holí. Od té doby ho pronásleduje označení »zločinec«.


Phil Spector (69): Za vraždu herečky 18 let vězení!

315542:gallery:true:true

Americký hudební producent Phil Spector (69) byl shledán vinným z vraždy herečky Lany Clarkson (+40). Losangeleská porota rozhodla, že se Spector provinil vraždou druhého stupně, takže mu hrozí odnětí svobody až na 18 let. Podmínečné propuštění by v takovém případě bylo možné po 18 měsících.

Podle prokuratury byla střelba, při níž Clarkson zahynula, součástí hry se střelnou zbraní a násilí, které Spector projevoval vůči ženám. Prokurátor Alan Jackson po vynesení rozsudku řekl, že Spector "má problémy se zuřivostí a je násilník".

Spector v 60. letech spolupracoval například s Beatles. Produkoval také první sólová alba někdejších členů Beatles Johna Lennona a George Harrisona. V roce 1989 byl uveden do Dvorany slávy rock and rollu.