Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rek už má nový ocásek. A také rodinu!

Autor: Jana Ulrichová - 
11. dubna 2009
05:00

Ke šťastnému konci spěje příběh ani ne půlročního štěněte Reka, kterého se někdo pokusil zaživa stáhnout . Pejsek měl velké štěstí, že se včas dostal do útulku Psí domov v Řepnici na Litoměřicku.

Kdyby totiž Rek rychle nepodstoupil operační zákrok, zemřel by na infekci. Teď už se uzdravuje a díky Blesku a hodným lidem se mu podařilo zajistit i nový domov!

Roztomilý kříženec rotvajlera a německého ovčáka zřejmě prošel peklem. "Praštili ho do hlavy, asi sekerou. V domnění, že je mrtvý, ho pak od ocasu začali stahovat z kůže," popsala majitelka útulku Miluše Maskulanisová. Pes se ale probral a trýznitelům utekl.

Pejsek muž má kupírovaný ocas Pejsek muž má kupírovaný ocas | Marek Maskulanis a autorka

Pejsek už má kupírovaný ocas

"Stažený ocas mu musel veterinář amputovat, protože v něm měl už infekci. Zašil mu také ránu na hlavě," řekla majitelka útulku s tím, že nyní Reka čeká několikadenní rekonvalescence, po níž mu budou z kupírovaného ocásku odstraněny stehy. Pak už nic nebude bránit tomu, aby si jej mohli odvézt noví majitelé z Litvínova, kteří zareagovali na článek v Blesku.

"U nás se bude mít dobře. Věříme, že čas zahojí to strašné, co mu ta nelidská zrůda provedla. Moc se na něj už těšíme," řekla Dagmar Schmidtová z Litvínova, které Blesk za zájem o Reka moc děkuje.

 

 

likvidator ( 11. dubna 2009 15:50 )

jak mezi lidmi dokážou žít takové hyeny, kteří jsou schopni tohle udělat. Přeji jim, aby se jim jednou stalo to samé, jako tomu nevinnému pejskovi, který za nic nemůže. je mi z takových lidí na blití, zasloužili by si též zaživa stáhnout z kůže a poté popravit - nic jiného si totiž ani nezaslouží!!! pejskovi přeji hodně zdraví a hodné majitele

Zobrazit celou diskusi