Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ujfi fujfi (vždyť je to jen hra)

Ondřej Hoppner
Ondřej Hoppner  (Autor: Blesk.cz)
Autor: Ondřej Höppner - 
9. dubna 2009
11:59

Šest českých fešáckých fotbalistů a jejich tichý trenér dostali padáka, čímž se pěkně završila zlatá éra českého fotbalu. Skutečně už chybělo jen málo, aby české primadony provozovaly sex přímo na hřišti, podobně jako chorvatský šuter Dino Drpič.

Chorvatský fotbalista Drpič si užíval se svou ženou na záhřebském stadionu Maksimir (kde pak Chorvatsko slavně porazilo Anglii 2:0) přímo ve středovém kruhu a dokonce zařídil, aby jim k tomu správce zapnul reflektory.

Jeho žena, vyhlášená sexbomba, si toto své první účinkování na fotbalovém trávníku moc pochvalovala, a dokonce o něm napsala knihu.

Drpič pak chtěl nosit na dresu číslo 69 (do té doby měl ostýchavou jedenáctku) jako symbol své oblíbené sexuální polohy, což mu zakázali a přišli s ještě lepším nápadem: vyhazov!

Hrstka českých fotbalistů, která v národním týmu zbyla, by tak mohla mít v příštím zápase (v září na Slovensku) na dresech šedesátdevítku jako vzpomínku na kapitána Ujfalušiho a jeho partičku manekýnů, kteří reprezentovali v době, kdy účes byl víc než přesná přihrávka.

ruisendaal ( 12. května 2009 08:43 )

Konečně s něma vy.dr.ba.li a vyhodili je, nic jiného si nezasloužili. Fotbal pro nároďák byl vždy až na druhém místě a na hřišti měli hlavu již v hotelu na pokoji..

Zobrazit celou diskusi