"Rozumíme si, ale známe se teprve krátce, tak bych to nerada rozváděla," upřesnila Iveta, kterou Blesk přistihl, jak jde s přítelem do posilovny.

Iveta nechce dělat předčasné závěry. Je jí teď dobře, a co bude v budoucnu, neřeší. Po jejím osmiletém vztahu s Janečkem se ostatně není co divit. Šéf ČT sice nakonec podal žádost o rozvod, jak slíbil, ale to už Iveta brala zpátečku. „Lidé se scházejí a rozcházejí a život je příliš krátký na to, abychom spolu zůstávali ze zvyku,“ říká dnes o své fatální lásce znovu čerstvě zamilovaná moderátorka.

Fotogalerie
3 fotografie

Přesto, že Toušlová tají totožnost svého přítele, v jejím okolí se už šušká, že udělala moc dobře. Tentokrát měla ve výběru chlapa šťastnou ruku. Nový partner Ivety je údajně bezdětný a svobodný. Co víc si tedy může půvabná moderátorka přát. Její bývalý partner Jiří Janeček má sice na Kavčích horách kancelář za miliony, ale Iveta novou lásku...

Toušlová je duchovní matkou projektů Toulavá kamera a 13. komnata a stojí i za nejsledovanějším pořadem Uvolněte se, prosím. V práci se jí daří, v soukromí to bylo doposud horší. Teď se to změnilo. „Ráda se někdy nechám hýčkat, chci mít v partnerovi oporu a taky chci cítit, že mě potřebuje,“ dodala s tím, že o svém novém příteli nechce nic víc prozrazovat. Zatím splňuje to, co Iveta od života žádá, a ostatní se časem ukáže.