Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž (40) půl roku zneužíval nevlastní neteř (12)

Policie ČR
Policie ČR  (Autor: Foto Blesk – David Malík)
Autor: Pavel Čempěl, Pavel Ryšlink - 
16. ledna 2009
05:00

Do nevlastního strýce (40) se zamilovala školačka (12) z Radvanic. A nejen platonicky. Více než půl roku s ním žila i sexuálně.

Když se aféra provalila, školačka se sbalila a utekla se svým milencem na Olomoucko.

Věkově nerovný pár se sblížil loni v létě. Muž z Olomoucka, který s rodinou žil, si dívku nejprve získával dárky. „Kupoval jí sladkosti a ošacení,“ sdělila policistka Gabriela Holčáková. Školačka se do muže zamilovala a v červenci s ním poprvé dobrovolně souložila na louce za domem.

K radikálnímu kroku se milenci odhodlali minulé úterý, kdy měl strýc odvést všechny sourozence do školy. Ostatní děti tam poslal, ale dívku odvezl do vesnice na Olomoucku. Chtěli se tam na čas usadit, a pak hodlali společně zmizet za hranice. To jim překazila policie, která pár vypátrala.

Vypečený strýc skončil ve vazbě a hrozí mu až osmileté vězení. Má na krku pohlavní zneužívání a únos. Ten mu policie napařila, i když s ním dívka šla dobrovolně. Podle litery zákona se totiž dopustil únosu tím, že dítě odňal z výchovy matky. Bizarní tečkou případu je, že školačka vůbec nechápala, proč byl její »přítel« zatčen a domů za matkou se odmítala vrátit.

karlos1977 ( 4. října 2009 03:53 )

pokud s nim sla dobrovolne, tak to neni zadny zneuzivani, holce se to libilo, jemu samozrejme taky a psychickou umu rozhodne ta holka neutrpela a ten chlapik ji taky do niceho nenutil. Predelejte si uz konecne ty zakony !!! Pokud je to dobrovolny, neni duvod ho trestat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání