Ve svých necelých osmadvaceti prý spala jen se dvěma lidmi. A většinu ostatních příhod si vymyslela média, protože ona se s bezpočtem svých bývalých „jen líbala“.

Fotogalerie
5 fotografií


Paris si nijak neodpáře soulož s bývalým Rickem Solomonem, s nímž natočila soukromé porno, jež mohl prostřednictvím internetu spatřit každý zájemce. Na koho připadá druhá soulož z řady milenců a bývalých, není jasné.

Hilton nicméně prohlásila: „Já jsem to dělala jen s pár lidmi. Lidé si ty příběhy vymýšlejí, ale s většinou jsem se jen líbala. Myslím, že je důležité, aby člověk musel hodně zakusit, než to dostane. Nikdo nechce falešnou kabelku Prada, chtějí novou značkovou tašku, kterou nikdo jiný mít nemůže a která je nejdražší ze všech,“ těšila Paris čtenáře magazínu Glamour svými moudry.

Pokud tedy Paris spala jen s pár lidmi – přičemž pár rovná se dva – pak není jasné, kdo do kabelky značky Prada pronikl svým „páčidlem“ jako druhý. Hiltonová totiž randila s Nickem Carterem, Stavrosem Niarchoem, Paridem Latsisem, Jamesem Bluntem a posledně s Benjim Maddenem. S ním stejně jako s Latsisem a Niarchosem byla dokonce zasnoubená.

„Pokud to chlapovi dáte hned, nebude vás respektovat, bude vás chtít naopak mnohem víc, pokud vás nemůže mít,“ tvrdí expertka na vztahy Paris.