Lucie měla termín porodu naplánovaný na 23. prosince. Do porodnice ji přivezla brzy ráno maminka a její řecký přítel Niko Papadakis.

Porod začal v 5.30, miminko přišlo na svět v dopoledních hodinách. Podle serveru tn.cz dostalo jméno Lucas, měří 49 cm, váží tři kilogramy a 160 gramů a příjmení má po tatínkovi.

"Porod přišel velice náhle. V 5:30 mi praskla voda, v 11:45 se narodil Lucas. Vše proběhlo bez problémů," řekla serveru tn.cz Lucie Borhyová.

Jak informoval programový ředitel TV Nova Martin Ondráček, porod proběhl rychle a nikdo ho nečekal. Nova TV připravovala pro oblíbenou moderátorku rozlučkový večírek, který se měl konat v neděli. Kvůli porodu se ale bude muset přesunout, aby si večírek náležitě vychutnala i samotná Lucka.

Blesk jako první informoval řeckého dědečka, otce Nika Papadakise, který byl ze zprávy nadšený.

Fotogalerie
5 fotografií

Lucie se s otcem svého miminka Nikem seznámila díky fotografu Vladimíru Štrossovi. Právě s ním před časem fotila kalendář na Krétě, odkud Niko pochází.

Borhyová našla před porodem azyl u svých rodičů, do jejichž domu se s přítelem nedávno přestěhovali. Miminko bude mít tedy svůj dětský pokojíček prozatím v pražských Chabrech.

Lucii Borhyovou na Nově nahradí Michaela Ochotská. Více se dozvíte zde!