Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otec pláče pro mrtvého synka a manželku!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: zb, red - 
3. prosince 2008
05:00

Tatínek Roman dřel za volantem kamionu v Německu a mezitím si vzdálený příbuzný Miroslav Štěpánek užíval s jeho ženou. Když je ve středu večer při sexu vyrušil pláčem jednoroční synek, nemilosrdně je oba zavraždil.

Během jednoho večera přišel o všechno. Manželku, krásného chlapečka a budoucnost. To všechno mu vzal nemilosrdný zabiják a nevlastní strýc jeho ženy, která s ním udržovala intimní styk.

Tatínek Roman Štůsek (33) se krátce po vraždě vrátil domů. Zmožen velikou bolestí nad smrtí synka dostal ze sebe: "Když už mi vzal Janičku, proč mi alespoň toho šmudlu nenechal."

Proč musel Románek a jeho maminka zemřít? Podle jedné z vyšetřovacích verzí se vražda odehrála při divokém sexu Miroslava Štěpánka a Jany Štůskové. (Více ZDE!)

Když oba byli v nejlepším, začal prý malý Románek brečet. Jana chtěla vstát a jít k dítěti. Vzrušený Štěpánek měl svou milenku praštit takovou silou, že jí zabil. Pak zabil i dítě.

O tragedii čtěte zde!

Miminko zaživa zastlal do gauče
Poté, co se zbavil Jany, vzal plačícího Románka a strčil ho do úložného prostoru rozkládacího gauče. To ještě žil. Dítě pak položil na deky či peřiny, další dvě přes něj hodil a gauč zavřel. Klučina se pak udusil a musel při smrti strašlivě trpět. Zatím co chlapec pomalu umíral, vrah se oběsil v koupelně. Mrtvého hošíka objevili teprve policisté.

"Navenek působili jako spořádaná rodina. Žaluzie v oknech ale měli pořád zatažené. Tak nevíte, co se dělo uvnitř. Je to hrozné, co se stalo. Hlavně je mi moc líto toho klučiny," řekl starosta Josefova Vladislav Čížek. Stejně mluví všichni lidé z Luhu nad Svatavou.

Znali jste rodinu zavražděné matky se synem nebo vraha? Volejte na 724014586 nebo piště na online@blesk.cz

 

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání