O svou radost nastávající maminky se ale podělila i se čtenáři Blesku a nabídla jim svou poslední fotografi i před porodem! A termín šťastné události? Na Ježíška!

Lucie Borhyová: poslední foto před porodem
Autor: Vladimír Štross

"Moc se těším na zrození miminka a těhotenství si naprosto užívám," řekla Borhyová Blesku. A je to velmi znát i z její fotografie! Bude pod stromečkem kluk, nebo holčička? Lucka to už ví, ale odmítá to prozradit i svým nejbližším. Stejně jako vybraná jména...

Fotogalerie
1 fotografie

Těhotnou Lucii zvěčnil fotograf Vladimír Štross. Právě s ním před časem fotila kalendář na Krétě a díky tomu se seznámila i s otcem svého budoucího miminka, Nikem Papadakisem.

"Původně to měly být akty, jako nafotila Demi Moore pro časopis Vanity Fair, ale nakonec jsme zvolili decentnější variantu," řekl Blesku Štross. Novácké hvězdě to na nich hodně sluší, takže je jasné, že černovlasý Niko okamžitě podlehl.

Lucie je pár týdnů před porodem ve skvělé kondici a rozhodně nespěchá na mateřskou dovolenou. "Ráda bych zůstala do poslední chvíle. Připadám si teď vyrovnanější a mám pocit, že mě nic nerozhází," svěřila se. Náladu jí nekazí ani to, že většinu těhotenství musela prožívat bez podpory svého přítele, který byl vázán pracovními povinnostmi v Řecku.