Zároveň jde o nejprodávanější desku Slavice Lucie a jedno z nejúspěšnějších alb Slavíka Karla. Písničky jim na tělo před 11 lety napsal hitmaker Michal David a oba Slavíci s nimi slavili veleúspěchy na svém turné po Česku a Slovensku.

Fotogalerie
1 fotografie

"S Kájou to byl opravdu zážitek. Žárlila jsem. Jemu opravdu stačí projít se po pódiu, nevydat ani hlásek a tisíce lidí tleskají vstoje," vzpomíná Lucie.

A Karel? "S Lucií se mi zpívá báječně. Když jsme ty duety nahrávali u Michala Davida ve studiu, nikdy jsme se tam společně nesetkali. Sám jsem byl zvědav na konečný výsledek," vysvětluje Gott a dodává: "Na zkouškách před turné jsme to s Luckou zkusili poprvé vedle sebe a shodli jsme se hlasově na všem. Sám jsem se tomu divil."

Kromě hitu Co sudičky přály nám a dalších duetů Michala Davida je na desce zařazen i bonus. Poslední duet Gotta s Bílou s názvem Krása. Písničku Celine Dion a pánské skupiny Il Divo otextoval Pavel Vrba a Gott si pochvaluje: "To je hit. Jen by se měla víc dostat mezi lidi. Konečně vyjde na CD."