Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Do tváře si stříkala kuchyňský olej!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, kad - 
12. listopadu 2008
16:36

Znetvořená Korejka Hang Mioku se cítí mizerně po plastické operaci obličeje. Do tváře si nitrožilně stříkala kuchyňský olej!

Na prvním profesionálním zákroku byla ve 28 letech. Fotografie před operací ukazují hezkou, rozesmátou tvář se zářícíma, hnědýma očima.

Nyní je ale Hang 48 let. Po dvaceti letech profesionální práce a také po injekcích, které si píchala Mioku sama, protože lékaři odmítli pokračovat, vypadá její obličej děsivě jako halloweenská maska.

Žena se přestěhovala do Japonska, kde ji posedla závislost. Její rodiče neměli o tom, co jejich dcera provádí, nejmenší ponětí. Sama propadla "foukání". I když se její obličej začínal měnit, ona si stále myslela, že je hezká. Když se však z Japonska vrátila domů, rodiče jí nemohli poznat. Přiměli ji, aby se začala léčit u psychologa, jenže tato léčba byla příliš drahá, a tak žena skončila ve starých kolejích.

Hang nakonec přeci jen našla lékaře, který by jí dával silikonové injekce a který by ji dodal vše potřebné, aby zákrok mohl být prováděn doma. Ale když jí silikonové injekce začaly docházet, potom si do tváře píchala levný kuchyňský olej.

Děti se jí ale začaly zle posmívat, protože její tvář byla oproti malému tělu prostě příliš velká.

Nakonec se Hang rozhodla svou nepříjemnou situaci řešit pomocí korejské televize. Diváci měli posílat Hang peníze na operaci, která by vrátila nešťastné ženě zpět krásu.

Během prvního zásahu odebrali lékaři 60g cizí kůže z Hangina obličeje a poté 200g z jejího krku.

Nyní se Hangin obličej díky odborníkům zmenšil, ale pořád vypadá nezdravě. Dříve nádherná žena přiznala, že touží po tom, aby se jí vrátila původní podoba.