Na fotografiích se Lucka vášnivě objímá s mladým muzikantem, tiskne se k němu nebo ho hladí po ruce. Podle Aha! měli potom oba nasednout do auto společně s dalšími dvěma muži a odjet ke zpěvačce domů.

A jak celou noc popsala Blesku.cz Lucie Bílá?

Podle ní si pohledného muzikanta skutečně odvezla večer domů do Otvovic a ráno mu dokonce připravila snídani. Jen k sexu nedošlo.

"Uvařila jsem vydatnou polévku s knedlíčkama a slíbila, že příště bude guláš," svěřila Blesku dokonce Bílá.

To, že je Kohútek jejím novým milencem, však zpěvačka odmítá.

Fotogalerie
5 fotografií

Matúš u Bílé sice spal, ale v jiném pokoji a se třemi dalšími muzikanty slovenské kapely Remedios. "Jsou až ze Slovenska, a tak jsem jim nabídla, že po koncertě mohou všichni čtyři u mě přespat. Vždyť mám velkej dům," vysvětlila Bílá vztah ke svému údajnému milenci.

Matúš Kohútek

Matúš Kohútek
Autor: Iberica.cz - Martin Zeman

"Já teď vážně ještě nemám na nový vztah. Nemám intimního přítele, chcete-li milence. Mám jen spoustu kamarádů. A štve mě, že mě s nimi hned cpou do postele. To za chvíli nebudu mít žádného kamaráda a budu doma sedět sama. Začnou se mě bát," pokračovala dál Bílá.

Na fotografiích prý je objetí a kamarádská pusa, žádná líbačka. "To mě takhle taky mohli vyfotit i z dalšími členy kapely a měla bych hned čtyři milence," podivuje se Lucie a přiznává: "Mám s Matúšem a ostatními kluky velké plány, to ano. Ale jenom muzikantské. Měli jsme spolu dva úspěšné koncerty a chystáme turné. Remedios jsou výborní a je mi blízký jejich temperament," svěřila Bílá a čtenářům Blesku ještě slíbila: "Až budu mít přítele, Blesku se pochlubím, to slibuju. Zatím jsem ale opravdu sama."


Kdo je Matúš Kohútek?

Matúš Kohútek
Autor: Iberica.cz - Martin Zeman

  • Skladatel, klavírista, zpěvák
  • Tanečník flamenca, který ve Španělsku vystupuje pod pseudonymem Mateo Gallito
  • Člen hudební kapely Remedios, ve které vystupuje spolu se svým bratrem Stanem
  • Spoluautor a hlavní představitel muzikálu Don Quijote podle Sancha