Agáta Hanychová (23): Chlapi jsou děvkaři

229289:gallery:true:true

Zakládá si na image neřízené střely, které nevydrží vztah déle jak dva měsíce. Agáta ale vzdoruje. "Nejsem divoká, chlapi jsou horší. Mají daleko víc holek, než tvrdí!" První lásku prožila s hokejistou Jiřím Hudlerem (23), pak byla zamilovaná do Jakuba Šindeláře (24), Sámera Issy, Marka Šíši (34), Jana Charouze (20). A to se spekuluje, že postelí jí prošlo nejméně dvacet chlapů... Teď Agáta kope se švédským fotbalistou Albanem Jusufim (27).

Sámer Issa (23): Pokaždé s jinou

229290:gallery:true:true

Co párty, to jiná kráska. Vyprávět by mohly missky Agáta Hanychová s Andreou Divišovou, houslistka Pavla Dubná (22), letuška Jana nebo ruská herečka Anastázia Kočetková (20), sex měl mít i s Kateřinou Kristelovou (27). "Moc to neřeším. Na sex mám kamarádky," řekl před časem Blesk magazínu. Zájmu žen se nijak nebrání. Proč taky?

George Clooney (47): Vyhlášený svůdník

George Clooney
Autor: EPA

Desítky žen prošly Clooneyho náručí. A to i v době, kdy byl ženatý s kolegyní Talií Balsam (49). Po 4 letech se stejně rozvedli. Okouzlil i další krasavice - Renée Zellweger (39), pornohvězdu Kristu Allen (36) aj. Poslední snoubenkou byla Sarah Larson (29). Tu odkopl kvůli plastice poprsí.

Kate Moss (34): Kokainová královna

217392:gallery:true:true

Kokainová kráska Kate Moss střídala léčebnu s přehlídkovým molem a v posteli se taky nenudila. Johnny Depp (45) byl prý bordelář, Jefferson Hack (37) ji bil, Johnny Knoxville (37) si nechával na tělo přisávat pijavice a Pete Doherty (29) se z kokainu dodnes nevyhrabal. A to je jen střípek ze zástupu milenců. Nyní je Kate zasnoubená s Jamie Hincem (38).

Anketa

Podle statistik má každý český muž za život průměrně 10 partnerek a ženy 8 mužů. Co si o tom myslí známé tváře? Jaký počet za optimální považují oni vycházejíce z vlastní zkušenosti?

Lumír Olšovský (35): Nejméně 15

229292:gallery:true:true

"Ženský jen osm? To jsou ochuzený. Chápu, že se chlapi prorozhlížejí jinde, co kdyby měl soused něco lepšího! Za optimální považuju kolem 15 partnerů."

Lucie Hadašová (22): Přes deset

229288:gallery:true:true

"Chlapi lžou a opravdový počet nepřiznají a ženské možná taky. Partnerů máme za život víc, přes deset určitě."

Bára Niničová (28): Osm má jen frigida

229291:gallery:true:true

"Osm chlapů, to je málo, pokud neodpovídaly frigidní feministky! Když je ženská normální, má určitě víc sexuálních partnerů, aspoň jednou tolik."

Petr Poláček (23): Deset je akorát

229286:gallery:true:true

"Tomu bych věřil. Je ale pravda, že chlapi se k těm bokovkám nepřiznávají. Mně osobně přijde deset žen za život jako optimální počet."