Přestože je malému Mikoláši pouhých sedm měsíců a sympatická herečka Tereza Vítů ještě na počátku dubna tvrdila, jak pravidelně kojí, nyní se už vrátila nazpět do práce. Dlouhou mateřskou dovolenou si tedy rozhodně neužila, naopak již hledá způsoby, jak skloubit péči o rozkošného půlročního chlapečka a své časově velice náročné řemeslo!

„Potřebuji vždycky pomoc, potřebuji buď svého partnera, nebo tu je dnes se mnou sestra, která mi pomáhá,“ svěřila se Super.cz na jedné charitativní akci pohledná brunetka, která naskočila do rozjetého vlaku rovnou čtyř divadelních představení.

Také prý znovu „něco málo“ natáčí, a aby toho nebylo málo, chystá se v létě místo odpočinku s rodinou hrát v Českém Krumlově na legendárním otáčivém hledišti. „Já jsem si říkala, že budu na mateřský vlastně dýl, ale nějak to tak přišlo…“ připustila. Takovéto herecké příležitosti se zkrátka neodmítají. 

Syna s sebou představitelka zákeřné Aleny ze seriálu Ulice bere i do divadla. Dlouhé čekání na maminku mu zatím prý nevadí. „Zvládá to v pohodě. Když pracuji přes den a máme třeba zkoušku, tak je v pohodě, ale večer už začal chtít být v postýlce a je občas mrzutý,“ popsala Vítů Mikolášovy návyky. Chlapečka ovšem nikterak nezanedbává. Jak je vidět na jejím instagramu, snaží se s ním trávit každou volnou chvíli a velice často ho rovněž bere do přírody.

VIDEO: Tereza Vítů v seriálu Ulice pořádně zamíchala kartami!

Video
Video se připravuje ...

Seznamte se! Nová tvář seriálu Ulice pořádně zamíchá kartami. Adam Balažovič

Fotogalerie
30 fotografií