Meghan Markleová údajně přispěchala do londýnské nemocnice Portland Hospital v nedělních pozdních nočních hodinách a v pondělí ráno už rodila. Po jejím boku byl celou dobu princ Harry (34) a její maminka Doria Raglandová (62). Rychlý přesun vévodkyně do porodnice proběhl v takové tajnosti, že o něm prý neměli ponětí ani další členové královské rodiny - například královna Alžběta (93) či její muž, princ Philip (97). Proč se tedy Meghan rozhodla zrovna pro tuto nemocnici?

Rozmazlování

Rodičkám ubytovaným v Portland Hospital je k dispozici špičkové jídlo z blízké restaurace v pětihvězdičkovém hotelu The Dorchester. Pro náročné maminky je k dispozici třináctičlenný tým kuchařů, který je připraven jim splnit jakékoliv přání. V ceně privátního pokoje je k dispozici lednice, která je napěchována šampaňským.

„Jsme schopni dodat foie gras, kraby nebo ústřice, když to budou lidi chtít. Máme skvělé šampaňské, Don Pérignon," dušoval se v dokumentu pro televizi BBC jeden z kuchařů. Veškeré pokrmy jsou podávány na stříbrných talířích.

Soukromí

V nemocnici Portland Hospital si může maminka vybrat kteréhokoliv doktora a může si také zvolit, zda chce rodit přirozenou cestou, nebo císařským řezem. „Když někdo bude chtít dalších deset nebo dvacet pokojů, aby měli klid, jsme schopni jim je poskytnout. Samozřejmě za předpokladu, že si to můžou dovolit," znělo v dokumentu.

Nastávajícím maminkám je v porodnici k dispozici padesát členů personálu 24 hodin denně a 36 pokojů. V nemocnici je také soukromý fotograf, který je připravený zvěčnit šťastný moment s novorozencem.

Luxus

Nastávající maminky nemusí spát v obyčejných nemocničních postelích. Když budou chtít, některé pokoje mají dokonce i postel s nebesy. Miminka jsou ukládána do luxusních dětských postýlek za sto tisíc korun.

Nejlevnější mateřský balíček začíná na 450 tisících, průměrně zde ale pacienti zvolí možnost za 600 tisíc korun. Meghan rozhodně není známá svým šetřílkovstvím, a tak je více než pravděpodobné, že si za perfektní luxus ještě připlatila.

„Je to jako byste byli na dovolené. Po dvou, třech dnech od nás budete odcházet svěží a plni elánu," nechala se slyšet generální ředitelka nemocnice.

VIDEO: Británie se dočkala: Meghan porodila! A návrat Stašové k bývalému manželovi? 

Video
Video se připravuje ...

Británie se dočkala: Meghan porodila! A návrat Stašové k bývalému manželovi? Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
43 fotografií