Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Test osobnosti: Kterým klíčem odemykáte svou duši?

/
  • Kterým klíčem odemknete?
    Kterým klíčem odemknete? (archiv)
    6. května 2019 ● 13:00

    Klíč je silný symbol, znamená tajemství, domov, stabilitu i omezení. Který z klíčů si vyberete vy?

  • 1.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Vybrali jste nejběžnější a nejjednodušší klíč bez ozdob. Ale i přes svou prostou formu je tento klíč obvykle nejúčinnější při otevírání dveří. To znamená, že jste racionální a velmi analytický. Někdy však můžete být křehký a zranitelný.

     

  • 2.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Vybrali jste tento spolehlivý klíč, který by mohl otevřít všechny dveře v kouzelném zámku. To znamená, že jste charismatický, silný a inovativní člověk. Snadno dostanete vše, co chcete, a vaše silné stránky jsou nezávislost a neochota cítit se vázáni sliby.

     

  • 3.

    ...
    ...
    Autor: archiv
     Vybrali jste ozdobný klíč. Jeho zoubky jsou velmi složité, není jisté, jaký otevře zámek. Jste sebejistí a vždy plný zajímavých nápadů. Přijímáte výzvy, aniž byste dvakrát přemýšleli, a jste připraveni vydat se na každou cestu, která vás čeká. 
  • 4.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Vybrali jste klíč, který vypadá jako čtyřlístek. Všimli jste si to? To znamená, že jste veselý, bezstarostný a optimistický člověk, který všechno vidí z lepší stránky. Buďte opatrní, někdy vás optimismus svede na scestí, takže se můžete dostat do problémů, aniž byste si to uvědomovali.

     

  • 5.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Vybrali jste klíč s mnoha složitými dekoračními detaily, stejný type klíče, který se objevuje v pohádkách a fantaziích. To znamená, že jste kreativní snílek s originální osobností a velmi živou představivostí. Berete si věci osobně, což znamená, že se cítíte vyloučeni a nepochopeni.

     

  • 6.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Vybrali jste klasický klíč. To znamená, že jste racionální a plný rozumu. Máš velkou vůli, ale je pro tebe obtížné vystoupit z pohodlí. Jste velmi loajální a obvykle očekáváte totéž od těch, kteří jsou kolem vás.

Autor: neo

Klíčová
slova

test osobnosti klíče povaha

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz