Pro svůj velký den zvolila krásná violoncellistka s tváří víly a mírami modelky klasické bílé krajkové šaty a její novomanžel sáhl po oranžovém obleku, který doplnil žlutými polobotkami. Terezie Kovalová si musela připadat jako princezna, a to nejen kvůli svým krásným šatům, ale i kvůli prostředí, kde se svatba odehrávala. Zamilovaná dvojice si totiž pro 'den D' vybrala prostory krásného mikulovského zámečku. 

Po svatebním obřadu se novomanželé i svatební hosté přesunuli do degustačního sklípku v Horních Věstonicích, kde probíhala velká veselka. Sama nevěsta se svým fanouškům pochlubila velkou novinkou na Instagramu, kde sdílela fotografie ze svatby. „Navždy, forever," napsala na sociální síť ve svatební den k jednomu ze svých příspěvků.

Milan Vodička svou vyvolenou požádal o ruku v létě minulého roku, a to přímo na pódiu, když hudebnice vystupovala na festivalu Colours of Ostrava. Nebyla to náhoda, protože přesně rok předtím se na stejném festivalu dala dvojice dohromady. 

Vůbec nic jsem netušila. Během vystoupení někdo řekl, že si dáme pauzu, což mě trochu zarazilo, protože to není běžné, otočila jsem se pro pití a tam klečel Milan s krabičkou v ruce. Byl to takový šok, že už ani nevím, jak jsem řekla Ano. Pak jsem se podívala před sebe, a tam stáli naše rodiny a kamarádi. Všechno domluvil za mými zády. Došlo mi to až v zákulisí, neskutečný pocit štěstí," svěřila se loni Blesku půvabná blondýnka.

Svatbu měla dvojice naplánovanou během dvou měsíců a společně slibovali, že určitě proběhne do roka a do dne od zásnub.

VIDEO: Hudebnici s tváří víly požádal přítel o ruku během vystoupení! Páni, to je romantika

Video
Video se připravuje ...

Hudebnici s tváří víly požádal přítel o ruku během vystoupení! Páni, to je romantika Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií