Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena svěřila synka (2) prarodičům: Děda ho hodil do rozpálené pece!

Autor: rc - 
28. dubna 2019
18:12

Hrůzný případ vyšetřuje policie v Rusku. Opilý muž (53) hodil svého vnuka do rozpálené pece, protože v něm viděl ďábla! Nebohý chlapec utrpěl popáleniny na 50% těla.

Otřesný případ se odehrál ve městě Omsk v Rusku. Prarodiče hlídali svého dvouletého vnuka, protože jeho máma Irina Andrejevová (21) pracovala. Třiapadesátiletý muž během hlídaní popíjel a z ničeho nic vzal dítě z náručí babičky a vyhodil ji z domu. Otřesená žena rychle běžela pro sousedku a společně se na místo vrátily. Tam se jim naskytl hrůzný pohled.

Muž nebohé batole hodil do rozpálené pece! Ženy brečícího chlapce vysvobodily ven a zavolaly záchranku. Chlapec je ve vážném stavu, o život bojuje na oddělení intenzivní péče. Popáleniny má na 50 % těla. 

„Je ve vážném stavu. Lékaři v současné době dělají vše, aby zmírnili chlapcovy bolesti,“ uvedla Světlana Ospennikovová, mluvčí Regionálního zdravotnického odboru v Omsku. Podle policie byl muž opilý a blouznil. V chlapci viděl ďábla.

Taurus70 ( 29. dubna 2019 07:20 )

Silen Vy budete urcite odbornik na vse mozna by bylo dobre zvihnout tu tlustou linou *** a jet se tam podivat ,Rusko se meni pred ocima ,letam tam dvakrat rocne resit firemni veci a na to kde byli v 90 letech a ted je diametralni rozdil ,opileho jsem tak za celou dobu nevidel vubec nikoho na rozdil od nasi krasne zeme kde se vali verejne po prostrasnstvi za asistence mestske policie 😂😂😂😂

villon ( 28. dubna 2019 22:12 )

Špíš už ho tam mněli nechat, takový příškvary stejně nejsou k životu.

votomtoje ( 28. dubna 2019 20:39 )

Protože se to stalo v Rusku! Minimálně jedna záporná zpráva denně i kdyby to byla sebevětší hovadina!

Rajče ( 28. dubna 2019 19:23 )

Vypatlanej jsi akorát ty, že někomu švihne se překvapivě může stát kdekoliv na světě

silen ( 28. dubna 2019 18:50 )

...důvod je jednoduchý, "jussufo" - varovat svět před zdegenerovaným,vypitým a vypatlaným ruským národem...!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání