Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Test osobnosti: Poznejte své vnitřní zvíře a sílu, kterou vám dává!

/
  • (iStock)
    4. dubna 2019 ● 06:00

    Každý z nás má nějaké své oblíbené zvíře, ať už je to kočka, pes nebo třeba krokodýl. Zkuste si vybrat z našich obrázků to, které vás něčím zaujme, a možná se o sobě dozvíte něco, co jste ještě nevěděli. Podle odborníků si totiž vybíráme zvíře na základě svých přání a tužeb. Jste šelma, nebo spíše rodinný typ? Prozradí to o vás zástupce zvířecí říše, kterého jste si vybrali podle obrázku!

    Každé zvíře je něčím zajímavé a liší se i podle svého chování. Je jasné, že lev se nechová stejně jako papoušek, a že tygr není stejný jako velryba. Mnohé vlastnosti zvířat lze aplikovat i na lidské chování. Které zvíře je vám nejblížší?

  • 1.

    Slon

    Autor: iStock

    Vybrali jste si slona? Vaší nejsilnější stránkou je schopnost koncentrace a taky síla, s níž dosahujete cíle. Když si něco vezmete do hlavy, nezastavíte se, dokud to není hotové. Vše ostatní jste ochotní odsunout stranou, dokud neuděláte to, co vás momentálně zaměstnává. Pokud jde o chyby ostatních, jste velmi velkorysí, umíte odpouštět, ale nikdy docela nezapomenete. Rodina je pro vás důležitá a jste s ní velmi rádi. I když máte spoustu přátel, na dovolenou jezdíte raději s rodinou.

  • 2.

    Tygr

    Autor: iStock

    Stejně jako tygr jste velmi sebevědomí. Co je vaše, to je vaše a dáváte to ostatním pořádně najevo. Jste silné osobnosti, máte vždy svůj názor, za kterým si stojíte. V podstatě si děláte, co chcete, bez toho, abyste brali ohledy na druhé. To je sice známka silné osobnosti, ale pozor na to, abyste nebyli sobečtí a bezohlední. Máte rádi společnost, i když si klidně vystačíte sami. Měli byste krotit svou paličatost a občas naslouchat i ostatním. Získáte si tak respekt.

  • 3.

    Želva

    Autor: iStock

     

    Líbí se vám želva? Pak jste vytrvalí a vytrvalost by vám mohli druzí závidět. Nezáleží na tom, jaký úkol dostanete, jaká výzva se před vámi objeví, jaká překážka se před vás položí – vždy půjdete dopředu a nic vás nezastaví. Všechno, co jste zažili jako dítě, si pamatujete i v dospělosti. I ty největší překážky považujete za něco, co vás posílilo. Díky tomu jste silnější a rozumnější. Neúspěchy vás nezlomí a v práci jste většinou úspěšní a uznávaní.

  • 4.

    Gorila

    Autor: iStock

    Jako gorily kolem sebe vyzařujete auru bezpečí a důvěry. Rodina, přátelé nebo i ti, kteří vás vidí poprvé, na všechny působíte příjemně a rádi s vámi tráví čas. Nic pro vás není důležitější než pocit, že se mají všichni z vaší rodiny dobře a že jsou spokojení. Jste ochotní, obětaví a přátelští, takže pozor na to, aby vás někdo nezneužil. Když na to ale přijdete, můžete být zlostní. A jakmile vás někdo zradí, má smůlu, neodpouštíte totiž.

  • 5.

    Vlk

    Autor: iStock

    Jste nadšení životem a jste ozdobou každé společnosti. Jste taky člověk, kterého každý touží mít ve svém týmu. Umíte nejen tvrdě pracovat, ale taky se bavit. Rádi vyhledáváte dobrodružství a jste neustále v pohybu. Toužíte pořád po nových zážitcích a chcete se seznamovat s novými lidmi. Přestože máte trošku lehkovážnou povahu, ctíte rodinné vazby. Své nejbližší chcete neustále ochraňovat a vždy se jich zastanete. Razíte heslo, že život bez radosti je doslova ztráta času.

  • 6.

    Panda

    Autor: iStock

    Stejně jako pandy jste i vy individualisté. Je vám fuk, že si medvěd vedle vás dává maso, vy se klidně nacpete bambusem a stačí vám to ke štěstí. Bez problémů se přizpůsobujete tomu, co vám život přináší, a moc nedáte na rady ostatních. Jste si totiž jistí, že vy sami nejlépe víte, co je pro vás dobré. Když je třeba, vystačíte si sami se sebou, ale přátelstvím nepohrdnete ani společností dobrých lidí. Kromě toho milujete spojení dobré společnosti a dobrého jídla, jste gurmáni a umíte ocenit to nejlepší.

  • 7.

    Nosorožec

    Autor: iStock

    Vy se vždy můžete spolehnout na svou sílu, strategie není silnou stránkou a většinou se řídíte heslem: Nejdřív konej, pak přemýšlej. Jak ale sami dobře víte, není to vždycky to pravé ořechové, a hlavně to moc nechápe vaše okolí. Vaším životním partnerem musí být někdo, kdo je ochoten chápat vaši vznětlivost a brát vás takové, jací jste. Jste přitom rození dobráci, kteří v lidech hledají jen to nejlepší. Kvůli tomu se někdy ošklivě spálíte, ale lidem důvěřovat nepřestanete.

  • 8.

    Velryba

    Autor: iStock

    Lidé na vás nejvíc oceňují vaši inteligenci a vědomosti. Jste v podstatě chodící encyklopedie. O všem něco víte a na všechno znáte odpověď. Vaše znalosti bývají skutečně velmi obdivuhodné. Zbožňujete svou rodinu, především ty nejmladší členy. S dětmi to umíte taky skvěle a ony milují vaši fantazii. Na cizí lidí můžete působit chladně a odměřeně, než vás ale poznají.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz