Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Velký horoskop na duben! Váhy bude provázet štěstí, Střelci objeví kostlivce ve skříni

/
  • ...
    ... (shutterstock.com)
    1. dubna 2019 ● 06:00

    Jaro je tu a s ním i plno energie a pozitivní nálady. Rozkvetlá příroda nám dodá sílu a úsměv na tváři. Nadcházející komplikace a životní změny se tedy pokusíme zvládnout s chladnou hlavou. Jaké další události vás neminou? To musíte vědět!

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Aprílový měsíc probíhá pod nadvládou Velkého ducha, což slibuje Beranům báječné vyhlídky v lásce i volnočasových aktivitách. Nepůjde o žádné maličkosti, protože na vaší straně stojí celé hvězdné plénum. Nabádá k rozšiřování obzorů i dalekým cestám. Mars zapracuje na dravosti a přináší jeden úspěch za druhým. V první dekádě si dejte pozor pouze na spory v zaměstnání, které rozpoutá někdo z vedení.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, první dvě dekády nepřináší žádný zlom. Většinu pozornosti si vyžádají pracovní úkoly, které se hrnou ze všech stran. Jste utahaní jako kotě, ale na druhé straně vás těší skvělé výsledky, jichž dosahujete. Zkraje měsíce se dočkáte uznání z vyšších sfér a vyloučeno není ani finanční přilepšení. Jen pozor, ať prémie nerozfofrujete za cetky. V poslední dekádě se budete věnovat zábavnějším činnostem.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, v dubnu máte pocit, jako by si z vás vyšší sféry tropily aprílové žertíky. Ve vztahu bojujete s napětím, které graduje okolo 10. dubna. To máte sto chutí sbalit si kufry a nechat stávající partnerství plavat. V zaměstnání jste vztahovační a vůbec nechápete kolegy ani nadřízené. Zlepšení přichází od 17. dubna. To nalézáte spoustu důvodů k radosti. Zakopete válečnou sekeru a minulost necháte plavat.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    V dubnovém totemu se pro zrozence Raka ukazuje obrovská duševní i fyzická síla. Snadno odoláváte stresu a zvládáte ohromné penzum povinností. Kromě pracovních úspěchů prožíváte báječný čas také na milostném poli. Zatímco první polovina měsíce slibuje spíše platonické známosti a flirty, poslední dekáda nabízí perspektivní vztah. V závěru měsíce se naučte odpočívat, protože síly začnou ubývat.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lvy čeká měsíc, ve němž se cítí skutečně jako ryby ve vodě. Narůstající energie vám otevírá nové pracovní příležitosti, jste činorodí a flexibilní. Pokud nejste ve stávající profesi spokojení, můžete najít lepší místo působení. Okolo 10. dubna máte šanci na finanční přilepšení. A jak to bude vypadat v lásce? Ani tady se nebojte žádných překážek. Singles se zakoukají do temperamentního člověka.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panny mají v dubnu chuť zalézt do své nory a prodloužit si zimní spánek. V zaměstnání se na vás totiž sype jeden problém za druhým a vy byste od všeho nejraději utekli. Všeho do času! Druhá polovina měsíce slibuje zlom k lepšímu. Na co si dejte pozor, to jsou finance. Kvůli Venuši můžete udělat špatné rozhodnutí, které by se s vámi vezlo dlouhé měsíce. Čemu je naopak přáno, to je sféra zdraví.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Váhy se v dubnu vznesou do výšin a vydrží v nich až do poloviny měsíce. Shůry je vám dodávána pozitivní energie, díky níž se vás žádné přízemní starosti netýkají. Mars přináší vynikající zprávy v lásce a vztazích. Jste laskaví a empatičtí, díky čemuž naleznete se svým okolím společnou řeč. Záříte ve společnosti a všude, kde se objevíte, rozzáříte atmosféru. Po 17. přichází menší karamboly.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pozornost Štírů je v nadcházejícím měsíci stočena směrem k milostnému životu. Kněžka lásky vám až do poslední dekády posílá pozitivní vibrace, díky nimž můžete najít spřízněnou duši, nebo vylepšit partnerství přežívající v troskách. K pozitivnímu obratu dochází také na pracovním poli. V první polovině měsíce zde můžete uplatnit své kreativní myšlení. Nenechte se odradit od svého troufalého cíle.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, apríl otevře odkládané potíže v lásce. Může se jednat o nevyřešené závazky z minulosti nebo citové trable, které jste se snažili přehlížet ve stávajícím partnerství. Berte to jako nutné zlo, které lásku posune k lepší budoucnosti, nebo pomůže ukončit vztah, který už nikam nevede. K zásadnímu zlomu dojde už v polovině měsíce. Ten je pozitivní pro posun v kariéře i finančním zabezpečení.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, v dubnu vesmírní velikáni připomínají důležitost zajištění do budoucna. Toužíte po jistotě, což se odrazí na chování v milostném i pracovním životě. Vytváříte si finanční rezervy, hledáte perspektivní známosti a v již existujících vztazích se nebráníte sestěhování nebo sňatku. Ve druhé polovině si na vás došlápne stres v zaměstnání. Kvůli Merkuru vám myšlení nefunguje tak rychle, jak jste zvyklí.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jaro se na náladě Vodnářů podepíše nejlepším možným způsobem. Vyzařuje z vás veselá nálada a nezdolná energie, díky níž vám nechybí průbojnost v lásce ani kariéře. Vyhovuje vám pestré společenské dění, při němž navazujete nové kontakty. Myslíte na horší zítřky a říkáte si, že každá známost se dříve nebo později může hodit. Ambice vám však nemůže nikdo zazlívat. Jednáte pro dobro širokého okolí.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ryby nepatří k marnotratným znamením, o to větší starosti by vám aktuální konstelace mohla nadělat v rozpočtu. Snadno podlehnete chuti utrácet za líbivé cetky a honosně vypadající zážitky. V pracovním prostředí nevypadá klima o moc vábivěji. Do poloviny měsíce bojujete s kolegy i nadřízenými. Vyhovuje vám postavení samotáře, ale oponování teď není na místě. Vyvoláváte tím zbytečné konflikty.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz