Poté, co vyšly najevo informace o smrti zpěváka Dana Nekonečného, která je zatím stále zahalena rouškou tajemství, ozvala se jeho expřítelkyně Zuzana Kardová, která s ním dlouhá léta žila. Není divu, že teď jeho ztrátu bere velmi těžce. „My jsme nikdy nebyli svoji. Akorát jsme spolu devatenáct let žili. Život s ním byl moc krásný. Nemůžu říct nic špatného,“  uvedla pro Expres.cz Zuzana, které Daniel pomáhal i s výchovou její dcery Terezy, která tančila v jeho skupině. „Seznámili jsme se, když jí bylo sedm let. Teď mi volala, že to nechápe a nevěří tomu.“ 

Zuzana se známým milovníkem rozkoše už ale téměř pět let nežila. „Cítila jsem, že potřebujeme být každý zvlášť. On nechtěl, abych odcházela, ale už to prostě nešlo,“ svěřila webu Super.cz žena. Podle ní rozchod nenastal kvůli někomu třetímu, jen už to mezi nimi nefungovalo. „Už jsem se nezvládala starat o všechno kolem. Zabalit, vybalit. Řekla jsem si, že budu žít sama,“ popisovala pro Expres s tím, že toho dnes lituje. 

„Asi to byla blbost. Myslela jsem si, že nám to nejde a nepůjde. Lituju toho, že jsem se od něj odstěhovala. Kdybych tam byla, tak by se mu to nestalo,“ pláče Kardová, která si navíc vyčítá i to, co mu při rozchodu řekla. „Nejhorší je, že jsem mu řekla, že beze mě nepřežije ani pět let, a to časově vychází na letošní květen. Hrozně to bolí,“ přiznala pro Super.cz a z jejích slov skoro mrazí. Její předpověď se skutečně vyplnila.  

V úterý dopoledne totiž v domě v Řeporyjích, který si Nekonečný pronajímal, našla policie jeho tělo bez známek života. Podle jeho expartnerky tam ležel mrtvý už tři dny. Příčina smrti zatím ale není známá. „Vše se dozvíme až po pitvě,“ říká Zuzana, která ovšem nevěří tomu, že by na vině byly drogy, jak se spekulovalo. Ty u něj prý nikdy neviděla. „Příliš nedbal rad lékařů a pak tady bylo dost alkoholu,“ naznačila ale.

Dopředu ale nikdo nepředpokládal, že by to s ním mohlo vzít tak rychlý konec. Ona sama s ním naposledy mluvila o Vánocích. „Byl úplně v pohodě. Jeho manažer Petr s ním mluvil před týdnem. Byl veselý, naprosto při smyslech. Vůbec si nedovedu vysvětlit, co se stalo,“ dodala pro Super.cz smutná Kardová, která bude pomáhat příbuzným Nekonečného s přípravou pohřbu. Byla by ráda, aby byl pohřben ve žlutém obleku. 

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Smrt Dana Nekonečného (†52): Co řekl při posledním setkání kamarádovi?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Smrt Dana Nekonečného (†52): Co řekl při posledním setkání kamarádovi? Blesk TV

Fotogalerie
64 fotografií