O tom, jaká Věra Bílá byla v soukromí, promluvil její bývalý řidič a spolužák v jedné osobě. „Byli jsme spolužáci na základní škole a taky jsem ji se skupinou Kale dřív vozil po vystoupení. Nechtějte po mně ale, abych na ni vzpomínal. Kdybych měl říct něco hezkého, asi bych musel přemýšlet hodiny. Všichni přece vědí, jaká byla, jak se chovala, jak po všech žebrala peníze a podobně,“ řekl webu Extra.cz ostře Milan.

S Věrou se nedalo hnout. Postavila si hlavu a všechno muselo být podle ní. Připadá mi, že jediná pozitivní věc, která se o ní dá říct, je ta, že pěkně zpívala. O těch zlých věcech bych mohl asi hovořit hodiny a hodiny. Povahově to u ní bylo všechno mimořádně špatně,“ tvrdí bývalý řidič zpěvačky.

„I když už jsem pro ni nejezdil, tak mě párkrát poprosila, abych jí něco obstaral. Už nechodila, jen ležela na posteli a kouřila," popisovalAle když se to začalo často opakovat, řekl jsem jí, že nejsem žádná posluha, ať řekne své rodině, kterou má rozvětvenou, a rozloučili jsme se,“ popisuje poslední kontakt s romskou hvězdou Milan.

VIDEO: Poslední rozhovor Věry Bílé (†64): Jsem sama, nikdo za mnou nechodí...

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Věry Bílé (†64): Jsem sama, nikdo za mnou nechodí... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií