Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Melania Trump o vztahu s prezidentem: „Donald je romantik! A je jiný než ostatní“

Autor: Darina Jíchová - 
22. února 2019
20:06

Manželství Donalda Trumpa (72) a bývalé slovinské modelky Melanie Trump (48) vždy přitahovalo pozornost. Zájem médií se znásobil poté, co se Trump stal prezidentem a jeho žena první dámou. Melania se většinou zdržuje komentářů o jejich vztahu, nicméně list Daily Express „vytáhl“ starší rozhovor s první dámou, kde se rozpovídala o „netradičním“ vztahu s Trumpem i o tom, že prezident je „romantik“.

Melania Trump se se svým budoucím manželem seznámila v září roku 1998 při módní přehlídce v New Yorku. Po šestiletém vztahu ji Trump požádal o ruku a v roce 2005 se vzali. Příběh modelky z bývalé komunistické země, která se provdala za amerického podnikatele, fascinoval tisk. Pro Trumpovou to bylo první manželství, pro Trumpa třetí. Pár dělí věkový rozdíl 24 let.

Melania a Donald Trumpovi v době, kdy spolu teprve chodili. Melania a Donald Trumpovi v době, kdy spolu teprve chodili. | Profimedia.cz

V roce 2016 kandidoval Trump na prezidenta a ve volbách zvítězil. Z Trumpové, již naturalizované Američanky, se stala první dáma Spojených států. 

Čeští Trumpovi: Babišovi

„Donald je romantik,“ řekla Melania o Trumpovi. „Náš vztah je trochu netradiční, není takový jako u ostatních. Koneckonců Donald je také jiný, není jako ostatní,“ uvedla také.

Jako romantik se ostatně ukázal i český premiér Andrej Babiš (64). Na Valentýna měl pro svou ženu Moniku (44) připravený speciální dárek: dovolenou na horách, květinu a večeři.

Stejně jako Melania také Babišová na sebe poutá pozornost fotografů. Během oslav stého výročí konce první světové války v Paříži obě dámy ukázaly, že mají podobný styl oblékání. Trumpová a Babišová se záhy znovu setkají, český premiér v březnu míří do Washingtonu na jednání s americkým prezidentem.

Manželé o svém vztahu s novináři moc nemluví, Trumpová se na podzim roku 2018 nechala slyšet, že „s Donaldem má stále stejnou chemii“. V roce 2013 se ale nebránila otevřenému rozhovoru pro americkou stanici ET.

Melania: Jsme oba velmi nezávislí

„Máme skvělý vztah, oba jsme velmi nezávislí,“ uvedla ve zmiňovaném rozhovoru Melania a dodala: „Milujeme svou práci, což je důležité. Společně ale trávíme spoustu času.“

Andrej Babiš s manželkou Monikou navštívili Staré město v Jeruzalému. Babišové se tak splnil sen. Andrej Babiš s manželkou Monikou navštívili Staré město v Jeruzalému. Babišové se tak splnil sen. | Jakub Veinlich

Dodala, že s oblibou chodí do kina. „Rádi zajdeme s přáteli na večeři a pak na film. Nejlepší je, když jsme jen my tři: já, Donald a Barron, třeba na Floridě. Sportujeme, nebo jen tak relaxujeme. Je jedno, kde jsme, hlavně, že jsme spolu,“ sdělila tehdy reportérům.

Manželství Trumpových je od chvíle, kdy se Trump stal šéfem Bílého domu, ostře sledované. Loni v lednu se objevily spekulace o rozvodu. Vyvolal je skandál spojený s pornoherečkou Stormy Danielsovou, se kterou měl prezident udržovat poměr během těhotenství Trumpové. Pár ale trval na tom, že zvěsti o rozvodu jsou jen pomluvy.

Nedrží se za ruce, ale jsou si prý blízko

„Melania je uzavřená osobnost, problémy ráda řeší v soukromí. Má důstojnost a ví, že její osobní život není ničí věc. Pochází ze starého kontinentu, proto taková je,“ prohlásila Stephanie Winstonová Wolkoffová, dlouholetá přítelkyně první dámy. „Melania a Donald nepatří mezi partnery, kteří se jen tak drží za ruce. Jsou si ale bližší, než se může zdát,“ vysvětlila Wolkoffová.

makmark ( 23. února 2019 09:21 )

Podobnych beden jako je vaginamalev tady bohuzel žije cca 60% takže na sny o nějakém ekonomickem Svycarsku zapomenme

vagin-analev ( 22. února 2019 21:54 )

Náš soudruh prezident je táké jiný. Věčně ožralí a manželka to je velice krásná bedna.

Zobrazit celou diskusi