„Podle prvotních informací nedal řidič osobního auta přednost a vjel před projíždějící kamion. Osobní auto zůstalo po nehodě převrácené v poli. Při nehodě se zranilo pět lidí z osobního auta. Ani jeden z řidičů nepožil před jízdou alkohol, pravděpodobný viník nehody měl ale pozitivní orientační test na přítomnost drog,“ uvedl mluvčí policie Pavel Šváb.

Zdravotníci vyslali hned několik sanitek, a dokonce i vrtulník. „Na místě ošetřili pět pacientů a poté je rozvezli do nejbližších zdravotních zařízení. Naštěstí se jednalo jen o středně těžká a lehká zranění,“ upřesnila mluvčí záchranky Michaela Bothová.

Nehoda, která se stala krátce před 16. hodinou zablokovala silnici mezi Otnicemi a Újezdem až do 19. hodiny. Stala se v místě častých dopravních nehod, o čemž svědčí hned několik pomníčků.

VIDEO: Mnozí alkoholici a narkomani si vůbec neuvědomují, že nemohou usednout za volant auta, neboť tím riskují životy účastníků silničního provozu. Jejich jízda pak má častokrát dohru až v soudní síni.

Video
Video se připravuje ...

Policisté odvádějí v poutech šestadvacetiletého mladíka, který v opilosti způsobil vážnou dopravní nehodu u Mariánských lázní. PČR