Valentýn, svátek lásky, ve všech vyvolává jistou nostalgii a sentiment, a každý bilancuje svůj vztah. Nejinak je tomu i u našich celebrit. Vendula Pizingerová sdílela rozmazanou, tmavou momentku z koncertu skupiny Lucie, na které se tulí ke svému manželovi, a zavzpomínala na „období počátku zamilovanosti“. „Úplně přesně si to pamatuju: bylo strašný vedro, já měla bílý tílko, a tiskli jsme se k sobě v davu… když mi Josef říká: „Takhle v tý tmě vypadáš na sedmnáct‘,“ svěřila se na sociální síti.

Dodala také, že všechny tyto jeho neobvyklé lichotky a glosy si zapisovala do telefonu, aby je nikdy nezapomněla, a dodnes je umí nazpaměť. Těšili jsme se jeden z druhého… jen z toho obyčejného bytí. A taky to všechno mělo příchuť zakazanýho ovoce, a my jsme měli pocit, že stojíme proti všem,“ rozplývá se na instagramu Pizingerová, která se svým »zajíčkem« Josefem Pizingerem často vyráží na dlouhé túry do přírody. A podle všeho si to náramně užívá, koneckonců je to přece jen jiný život, než po boku Karla Svobody. Ten ji bral ale pro změnu na společenské akce a Vendula se posléze realizovala charitativní prací pro Kapku naděje, kterou založila.

S mladším partnerem se Vendula dala dohromady tak, jak to obvykle bývá – díky přátelům. A hlavně v době, kdy se rozhodla zanevřít na muže. „Jenže během čtrnácti dnů mě oslovila kamarádka Simona s tím, že se její syn zrovna rozešel s partnerkou a špatně to nese. A já jsem tehdy hodně chodila k různým psychologům, tak že mu prý poradím. No tak jsem mu poradila…,“ prozradila v rozhovoru pro Aha! Vendula. Vážná rozprava s čerstvě opuštěným kolouškem se ale poněkud zvrtla – a dnes jsou z nich manželé.

VIDEO: Vendula Pizingerová: Manželovi nahotu schvaluji! Má krásné tělo

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová: Manželovi nahotu schvaluji! Má krásné tělo Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií