Jedna dcera, dva tátové, ale partneři to nejsou. Co je tohle za příběh?

Video se připravuje ...
Jedna dcera, dva tátové, ale partneři to nejsou. Jak to je?
Foto: Facebook
Sdílej na facebooku
6. června  2020 
 06:00

Co vás napadne, když se podíváte na úvodní fotku? Ne, tentokrát to nejsou partneři se společnou dcerou, ačkoli takovým rodinám taky fandíme – na snímcích sice jsou dva tátové, ale je to trochu jinak. Pětiletá Willow je na nich se svým vlastním tátou Davidem, to je ten vousatý s tmavšími vlasy, a s Dylanem, novým partnerem její maminky Sarah. 

"Jsem nadšený, že jsem ve Willow získal skvělou dceru a v Davidovi bratra a nejlepšího přítele," napsal na svůj Facebook Dylan Lenox, který žije se Sarah. Ta je profesionální fotografkou a nafotila působivé snímky své atypické rodiny. Příběh s virálním potenciálem se na internetu objevil před několika dny, od té doby získává na popularitě – většina těch, kdo na fotky reagují, všem aktérům fandí. 

Jak Dylan, tak David a Sarah jsou přesvědčeni, že je to nejlepší možné řešení pro děti, a to nejen pro malou Willow. I oni sami se v takové rodině cítí dobře. 

VIDEO: Co dělají tatínkové pro své malé dcery?

 

Video se připravuje ...
Co dělají tatínkové pro své malé dcery • VIDEO: 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku